Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλημέρα και καλή εβδομάδα Έλενα...να είσαι πάντα ευτυχισμένη και δυνατή και να χαίρεσαι κάθε στιγμή της ζωή σου...
Σε ευχαριστώ πολύ για την όμορφη ευχή !Καλημέρα και καλή εβδομάδα Έλενα...να είσαι πάντα ευτυχισμένη και δυνατή και να χαίρεσαι κάθε στιγμή της ζωή σου...

Καλημέρα κορίτσι μου όμορφο.!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΆΠΗ ΜΟΥ !Καλημέρα κορίτσι μου όμορφο.!!!!!!

Καλημερα.....ναι....ναι....ναι.....ναι......ναι.....ναι.....κορμαρα μου εσυ.....ετοιμασου για πολεμο και οποιος αντεξει.....
Ετοιμοπόλεμη πάντα η έλενα 110 !Καλημερα.....ναι....ναι....ναι.....ναι......ναι.....ναι.....κορμαρα μου εσυ.....ετοιμασου για πολεμο και οποιος αντεξει.....

Εσυ να δεις ποσο......αλλα η αναμονη θα λαβει τελος συντομα....το υποσχομαι...Ετοιμοπόλεμη πάντα η έλενα 110 !
Μου έλειψες ....![]()
Γεια σου έρωτακαλημεραα.υπερωχη.![]()
Καλημέρα και καλή εβδομάδα αγάπη!
καλημέρα αγόρι όμορφο !Καλημέρα και καλή εβδομάδα αγάπη!
Είσαι φωτιά κοριτσάρα και το ξέρεις!!
Καλά Χριστούγεννα με πολλή χαρά!!

Εχώ το δικαίωμα και το προνόμιο πλέον να επιλέγω ΕΓΩ ποιον θα συναντήσω !Στον ΄νήμα σου πλέον. Προφανώς δεν έχει έννοια η όποια συζήτηση για θέματα σου , σε άλλο νήμα.
Όποιος σε θέλει κάτι, εδώ ή στο viber.
Είσαι πολύ σωστή, ουσιαστική, ευγενική και κοφτή στις απαντήσεις σου... (Καλό είναι ).
Καλά να περνάς, καλό υπόλοιπο πρωινου καλές βόλτες και καλές γιορτές....
Πολλοι νομιζουν οτι ισχυει το εγω πληρωνω εσυ ανοιγεις τα ποδαρακια σου....i dont think so....να το καταλαβουν. Ελεος πια.Εχώ το δικαίωμα και το προνόμιο πλέον να επιλέγω ΕΓΩ ποιον θα συναντήσω !
Αυτός που το καταλαβαίνει καλός αυτός που δεν το καταλαβαίνει το πρόβλημα είναι δικό του !