kostaras1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2025
- Like
- 971
- Πόντοι
- 81
Η καρδούλα δεν χρειαζόταν !!!
Η καρδούλα δεν χρειαζόταν !!!
Για να κορυφώνεται η αγωνία !Η καρδούλα δεν χρειαζόταν !!!
Κάποια αγόρια ίσως δεν το αντιλαμβάνονται ότι ανέβαζω φωτό ανάλογα με την διάθεση που έχω !...ρε αρχοντες, μονο παϊδακια και αγκωνα δεν ζητησατε ακομα απο την γυναικα!!!
Αφηστε την να ανεβαζει οτι της αρεσει κ οτι αισθανεται οτι την εκφραζει!
![]()
Κάποια αγόρια ίσως δεν το αντιλαμβάνονται ότι ανέβαζω φωτό ανάλογα με την διάθεση που έχω !
Ασε που ξεχνάω μετά από λιγο τι ανέβασα στο Σαιτ.....γενικά είμαι πολύ αυθόρμητη !
Όσον αφορά εμένα, είναι επειδή δεν παρακολουθώ συχνά το νήμα σου.Κάποια αγόρια ίσως δεν το αντιλαμβάνονται ότι ανέβαζω φωτό ανάλογα με την διάθεση που έχω !
Ασε που ξεχνάω μετά από λιγο τι ανέβασα στο Σαιτ.....γενικά είμαι πολύ αυθόρμητη !
....που αυτό σημαίνει ότι με απατάς !Όσον αφορά εμένα, είναι επειδή δεν παρακολουθώ συχνά το νήμα σου.
Ρε άρχοντα και εσύ γιατί δεν αφήνεις τον κόσμο να εκφραστεί ελεύθερα, με κόσμιο τρόπο και πετάγεσαι για να το παίξεις έξυπνος!!!...ρε αρχοντες, μονο παϊδακια και αγκωνα δεν ζητησατε ακομα απο την γυναικα!!!
Αφηστε την να ανεβαζει οτι της αρεσει κ οτι αισθανεται οτι την εκφραζει!
![]()
...οχι ρε αρχοντα, μακρυα απο 'μενα αυτα!!!Ρε άρχοντα και εσύ γιατί δεν αφήνεις τον κόσμο να εκφραστεί ελεύθερα, με κόσμιο τρόπο και πετάγεσαι για να το παίξεις έξυπνος!!!
Δεν χαλάς χατίρια, αλλά ακόμη δεν μας τα έδειξες τα βυζάκια σου.
Είμαι και παραπονια
Μωρό μου
αγάπη μουΜωρό μου
Καλησπέρα κουκλιτσα!
Ω ρε στήσιμο …!
Να είσαι καλά με έκανες και γέλασα !Αν βάλει Only Fans θα πλουτίσει.
Καλησπέρα κουκλιτσα!
Όλοι μα όλοι μου λένε ότι έχω αλλάξει προς το καλύτερο είμαι πιο γελαστή πιο χαρούμενη πιο άνετη!Γλυκειά μου είσαι μοναδική στον τρόπο που επικοινωνείς. Οτι φωτό κα να βάλεις κούκλα είσαι και ξέρεις πως να τις τραβάς. Ακόμα και στα videos προσεγμένα είναι και δείχνουν τόσο όσο. Γιατί?? Διότι αυτή είσαι και έτσι θέλεις να προχωράς.
Πάντα γερή και δυνατή και πάνω απο όλα ψυχική ηρεμία.