rabbit16cm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 300
- Πόντοι
- 280
Γεια Έλενα έχεις whats up??
ΟΧΙ ΑΓΑΠΗ !Γεια Έλενα έχεις whats up??
Δεν χαλάς χατίρια, αλλά ακόμη δεν μας τα έδειξες τα βυζάκια σου.πολύ ευχαρίστως !
Είπαμε χατήρια δεν χαλάω !
![]()
Ο φωτογράφος μου είναι διακοπές !Δεν χαλάς χατίρια, αλλά ακόμη δεν μας τα έδειξες τα βυζάκια σου.
Είμαι και παραπονιαρης![]()
Όμορφα πόδια!
Πολύ σέξι τα πατουσακια σου .....
Σέξι κι όποιος αντέξει !Πολύ σέξι τα πατουσακια σου .....
Σέξι κι όποιος αντέξει !
![]()
Αυτό είναι; ή δεν τα έχεις ωραία ώστε να μας τα δείξεις σε φώτο.Ο φωτογράφος μου είναι διακοπές !
![]()
Αυτό είναι; ή δεν τα έχεις ωραία ώστε να μας τα δείξεις σε φώτο.
αν είναι ωραία ή όχι !Αυτό είναι; ή δεν τα έχεις ωραία ώστε να μας τα δείξεις σε φώτο.
Δεν της έγραψα δείξτα, ούτε την διέταξα. Μία απορία εξέφρασα.Η αβρότητα είναι πολιτισμός.
Και σε μια κυρία ανεξαρτήτως ποια είναι και το τι κάνει οφείλουμε να μιλάμε σωστά.
Το έχουν πει πολλοί εδώ μέσα.
Σεβασμός στις κυρίες μιας και το επάγγελμα που κάνουν είναι λειτούργημα.
Αυτά τα ολιγα.
Δε θα κάνουμε γκάλοπ, αλλά είναι ένα πολύ καλό κίνητρο για ραντεβού μαζί σου την ερχόμενη Πέμπτη.αν είναι ωραία ή όχι !
Αυτό δεν θα το κρίνω εγω αλλά όσα αγόρια με έχουν συναντήσει !
Εγώ πιστέυω ότι είμαι η kim passinger![]()
Η μόρφωση είναι δύναμη και έχει ισχύει από μόνη της !Η αβρότητα είναι πολιτισμός.
Και σε μια κυρία ανεξαρτήτως ποια είναι και το τι κάνει οφείλουμε να μιλάμε σωστά.
Το έχουν πει πολλοί εδώ μέσα.
Σεβασμός στις κυρίες μιας και το επάγγελμα που κάνουν είναι λειτούργημα.
Αυτά τα ολιγα.
Το χωριό μου είναι Ελλάδα σε ένα βλάχικο κατσαβραχο και δεν ξέρουμε να μιλάμε πρωτευουσιανικα. Όμως έχουμε μάθει τους καλούς τρόπους να συμπεριφερομαστε.Η μόρφωση είναι δύναμη και έχει ισχύει από μόνη της !
Η κοινωνική μόρφωση όμως είναι κάτι άλλο !
Ο κοινωνικά μορφωμένος άνθρωπος δεν είναι απαραίτητο να έχει περάσει από πανεπιστήμια και να έχει στο βιογραφικό του διδακτορικά!
Ο πραγματικά καλλιεργημένος άνθρωπος μπορεί να είναι άνθρωπος της διπλανής πόρτας !
Είναι αυτός που είναι Κύριος με όλα τα γράμματα κεφαλαία!
ΥΓ....Σε ευχαριστώ !
Δυστυχώς δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι κοινωνική παιδεια !
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ