Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.278
- Πόντοι
- 5.956
Απο κουφους και τυφλους εδω μεσα εχουμε πολλους.....για ΚΕΠΑ......ευκολα....Στου κουφού την πόρτα, πάρε τη πόρτα και φύγε !!

Απο κουφους και τυφλους εδω μεσα εχουμε πολλους.....για ΚΕΠΑ......ευκολα....Στου κουφού την πόρτα, πάρε τη πόρτα και φύγε !!
Τόσες πολλές φορες που τον έχω αναφέρει τον Γυμναστη μου συνέχεια θα φτερνίζεται και δεν θα ξέρει τον λόγοΜωρο μου ,αφου βλεπεις οτι ετσι οπως εισαι μας αρεσεις και ετσι σε θελουμε .Εμεις σε απολαυανουμε και οχι ο γυμναστης ,γιατι θα πρεπει ο γυμναστης να κανει κουμαντο στα γουστα τα δικα μας ??????χαχαχα
Μην ανησυχείς, μια χαρά είσαι . Κουκλάρα και οπως λέει και ο bill, καύλαΠαγωτό φέτος το καλοκαίρι μόνο ένα έχω απολαυσει !
Όσο για τον ΓΥΜΝΑΣΤΗ μην μου τον θυμίζεις απο Σεπτεμβρη μας είπε θα μας ζυγισει ολους !
Κι αν δεν έχω χασει εστω 3 κιλα την γκρίνια του πως θα την υποφέρω![]()
καΒλα λέω εγώ,με Β!!!!Μην ανησυχείς, μια χαρά είσαι . Κουκλάρα και οπως λέει και ο bill, καύλα
Σε καταλαβαίνω απόλυτα !Καλησπερα
Μονο ο εαυτος μας ξερεις πως νιωθει με τον εαυτο του και με το σωμα του.
Εγω εχασα προσφατα πανω απο 10 κιλα αν πολλοι μου ελεγαν οτι ειμαι μια χαρα γιατι να αδυνατισω.
Αλλα εγω δεν ενιωθα καλα με τον εαυτο μου.
Τωρα πλεον που μου κανουν πολλα ρουχα νιωθω πολυ ομορφα.
Η αυτοπεποιθηση μου ειναι στα υψη. Αυτο φαινεται στην προσωπικη μου ζωη αλλα και στην επαγγελματικη μου καθημερινοτητα.
Για μενα ηταν αυτα τα κιλα για την Ελενα ειναι τα 3 κιλα.
Ελιπζω μην κουρασα
Καλη συνεχεια
Εισαι ενα αστερι που λαμπει.....πανεμορφη και με κορμι θανατηφορο.Σε καταλαβαίνω απόλυτα !
Κι εγω όταν αδυνατίζω έχω άλλη αυτοπεποίθηση !
Το πιο όμορφο κοπλιμεντο μου το έχει κάνει γυναίκα !
Ειχα πάει σε μία εξοδο με την ανηψια μου και λεει στην σερβιτόρα !
Υπάρχει τραπέζι να καθησω με την θεία μου ?
και λεει η σερβιτόρα :
Καλέ οχι και θεια σου αυτη μοιαζει λες και ειναι η μεγαλη σου αδερφη
χαρηκα εγω ......χαχαχαχα
ΥΓ...ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΚΟΡΜΑΡΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΙΛΑ.....![]()
ΕΓΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ.....Εισαι ενα αστερι που λαμπει.....πανεμορφη και με κορμι θανατηφορο.
Σε ευχαριστω για ομορφο κομπλιμεντο σου. Σου υποσχομαι οτι δεν θα αδυνατισω αλλο.
![]()
Παρακαλω.....και μη ζητας συγνωμη....δεν χρειαζεται.ΕΓΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ.....
ΣΥΓΝΩΜΗ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ .....![]()
Μερικές φορες χρειάζεται να λέμε και ΣΥΓΝΩΜΗ !Παρακαλω.....και μη ζητας συγνωμη....δεν χρειαζεται.
![]()
Σε μία γωνιά της σκεψης σου άσε με να κοιμάμε και όταν νιώσεις μοναξιά ξύπνα με να μιλάμε !
την πιο απο καρδιασ καλημερα μουΣε μία γωνιά της σκεψης σου άσε με να κοιμάμε και όταν νιώσεις μοναξιά ξύπνα με να μιλάμε !
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.....![]()
Στη θάλασσα είμαι - κι εσύ όνειρο...
Ωωωω !Στη θάλασσα είμαι - κι εσύ όνειρο...
Καρδουλα μου ομορφη....για αλλη μια φορα συμφωνω με τα γραφομενα σου.ΑΠΛΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΖΩΗΣ!
Να ζεις χωρίς να γκρινιάζεις!
Να επιστρέφεις ότι δανείζεσαι
Μη κατηγορείς τους άλλους ανθρώπους !
Παραδέξου τα λάθη σου!
χάρισε ότι δεν χρησιμοποιείς !
Περπάτα κάθε μέρα!
Ακου περισσότερο και μίλα λιγοτερο !
Να είσαι στην ώρα σου !
Να είσαι ευγενικός ακόμα και με τους αγενείς !
Δώσε τη θέση σου στο λεωφορείο σε κάποιον που το χρειάζεται !
Μάθε να μένεις μόνος σου !
Χόρεψε σαν να μη σε βλέπει κανείς !
Αποδέξου ότι η ζωή δεν είναι πάντα δίκαιη !
Μην κρίνει στους ανθρώπους !
Αγάπα τα μικροπράγματα της καθημερινότητας !
Να ακούς πάντα την καρδιά σου και το ένστικτό σου !
Μία ζωή προσπαθούμε εξελίξουμε το λόγο μας για να καταλήξουμε ότι η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση!