Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 126.603
Κάνε μας ένα αντίστοιχο βίντεο Έλενα
ΝΑ χάσω πρώτα 3 κιλά που θέλω
Κάνε μας ένα αντίστοιχο βίντεο Έλενα
Μια χαρά είσαι. Το κοινό σου δεν κολλάει σε τέτοιες λεπτομέρειεςΝΑ χάσω πρώτα 3 κιλά που θέλω![]()
Σε ευχαριστώ ...Μια χαρά είσαι. Το κοινό σου δεν κολλάει σε τέτοιες λεπτομέρειες
Σου έχω στείλει pmΝΑ χάσω πρώτα 3 κιλά που θέλω![]()
καλημεραααα![]()
βρόντηξε και άστραψε !Στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα.
![]()
Σημερα οχι....αυριο μαλλον.....βρόντηξε και άστραψε !
Οχι μην τα χασεις ετσι οπως εισαι ΕΙΣΑΙ θεα !!!!!ΝΑ χάσω πρώτα 3 κιλά που θέλω![]()
Αρχίσαμε!!!!!!!!!!!!!ΝΑ χάσω πρώτα 3 κιλά που θέλω![]()
Αρχίσαμε!!!!!!!!!!!!!
Υπομονή, τέλη Αυγούστου θα λέει για 5-6 κιλά. Θα φταίνει τα παγωτά και ο γυμναστής που είναι αυστηρός και δεν πάει...
Υπομονή και απο Σεπτέμβριο θα έρθουμε στα ίσια μας...
Ωωωω!Οχι μην τα χασεις ετσι οπως εισαι ΕΙΣΑΙ θεα !!!!!
Mωρο μου ,εσυ να δεις στην πλειοψηφια τι θελουν τα αγορια σου και μετα τον Γυμναστη σου , δηλ μας κανει εν μερει κουμαντο και ο γυμναστης ???? χαχαχΩωωω!
Σε ευχαριστώ πολυ !
![]()
Συμφωνω μαζι σου !Mωρο μου ,εσυ να δεις στην πλειοψηφια τι θελουν τα αγορια σου και μετα τον Γυμναστη σου , δηλ μας κανει εν μερει κουμαντο και ο γυμναστης ???? χαχαχ
Μωρο μου ,αφου βλεπεις οτι ετσι οπως εισαι μας αρεσεις και ετσι σε θελουμε .Εμεις σε απολαυανουμε και οχι ο γυμναστης ,γιατι θα πρεπει ο γυμναστης να κανει κουμαντο στα γουστα τα δικα μας ??????χαχαχαΣυμφωνω μαζι σου !
Αλλα ο Γυμναστής μου είναι πολύ αυστηρος και συνέχεια μας λεει πώς αν δεν ακούμε τις οδηγιες του δεν θα έχουμε το επιθυμητο αποτελεσμα !
ΥΓ.....το ξέρω ότι σας αρεσω
Δεν έχω πάραπονο !
Σαν πριγκίπισσα με έχετε !
![]()