Έκανα το λάθος να μπω στο νήμα σου ενώ πρέπει να συγκεντρωθώ στη δουλειά που αρχίζει σε λίγη ώρα. Τώρα το πληρώνω ακριβά...
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Έκανα το λάθος να μπω στο νήμα σου ενώ πρέπει να συγκεντρωθώ στη δουλειά που αρχίζει σε λίγη ώρα. Τώρα το πληρώνω ακριβά...
Ανεβάζω φωτό για να σας δώσω χαρά !Έκανα το λάθος να μπω στο νήμα σου ενώ πρέπει να συγκεντρωθώ στη δουλειά που αρχίζει σε λίγη ώρα. Τώρα το πληρώνω ακριβά...

Δεν την έχω συνάντηση ακόμη ;όλα είναι ένας υπέροχος χαρακτήρας τόσο καιρό που την βλέπω εδώΚαλησπέρα γλυκέ μου !
Με την εμπειρία που έχω τοσα χρόνια δυσκολα να αναστατωθω !
Πάντα θα ζω στο ροζ συννεφάκι μου...... Γενικά είμαι άνθρωπος καλοπροαίρετος και πάντα βλέπω την θετική πλευρά της ζωής !
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλα σου λόγια![]()
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΔεν την έχω συνάντηση ακόμη ;όλα είναι ένας υπέροχος χαρακτήρας τόσο καιρό που την βλέπω εδώ

Ελπίζω μόλις έρθω Ελλάδα να σε συναντήσωΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ![]()
Ναι στην αγκαλια μου.......οτι καλυτερο.....ωραιες στιγμες......και όταν κοιμάμαστε είμαστε ήσυχοι !
Όταν έρθεις με το καλό !Ελπίζω μόλις έρθω Ελλάδα να σε συναντήσω

Καλημέρα ΈλεναΤο Prive είναι η μεγάλη μου αδυναμια !
Νιώθω πιο ανετα πιο οικεια !
Σαν να λεμε το δευτερο σπιτι μου![]()

Καρδουλα μου δεν έχω θέμα με τα hotel απλά επισημαίνω ότι το ΠΡΙΒΕ είναι η αδυναμία μου!Καλημέρα Έλενα
Δεν το ήξερα αυτό, αν μου το είχες πει όταν είχαμε κάνει το ραντεβού θα είχα φροντίσει να πάω προς τα εκεί.
Τώρα που το ξέρω θα το έχω υπόψιν μου.![]()

Τα μαύρα αμαρτωλά σατέν.
Πολυ sexy
Καύλα στάζεις πάλι Γυναικάρα μου!!!
καλημέρα τζουτζούκα...
Καλησπέρα !καλημέρα τζουτζούκα...
Και να φανταστώ οτι μέσα δεν θα φοράς εσώρουχο!!!!!!!!!!!!!!!!
Η καύλα....