Nevio
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 7.104
- Πόντοι
- 1.056
Kορίτσι μου τα είπες τοσο ωραια. Απλά δεν ξέρουν να δέχονται το όχι,και για να απορριψουμε συνάντηση ,θα έχουμε τους λογους μας. Άμα ο αλλος ειναι σωστός,δεν έχουμε λογο να μην τον δεχτουμε.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !
Απευθύνομαι στο club των αποκλεισμένων !
Χαλαρώστε και μην έχετε εμμονές με τις κοπέλες !
Δεν μου αρέσει να με Απειλούν του τύπου θα σε μάθει το μπουρδέλα ποια είσαι!
Και αλλες απειλες !
ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ??
Είμαι ευγενική συνεπής πάντα στην ώρα μου δεν έχω στήσει ποτέ κανέναν!
Τώρα όσον αφορά αν δεν θέλω να συναντήσω κάποιον είναι 100% δικαίωμά μου !
Δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο άνθρωπος που θα με απειλήσει γιατί θα δείτε μία Ελενα που δεν θα σας αρέσει καθόλου !
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !
Καλησπέρα Αγγελική μου !Kορίτσι μου τα είπες τοσο ωραια. Απλά δεν ξέρουν να δέχονται το όχι,και για να απορριψουμε συνάντηση ,θα έχουμε τους λογους μας. Άμα ο αλλος ειναι σωστός,δεν έχουμε λογο να μην τον δεχτουμε.
Βέβαια,εγω οτι νιώθω το λέω ,και ας μην αρέσει σε κάποιους η γνώμη μου.και δυστυχώς καποιοι νομιζουν "πληρώνω,και μπορώ να λέω και να κάνω οτι γουστάρω"Καλησπέρα Αγγελική μου !
Χαίρομαι που συμφωνείς μαζί μου και έχεις το θάρρος της γνώμη σου να το γράψεις στο νήμα μου !
Κάποιοι άνθρωποι είναι λίγο εγωιστές και η λέξη ΟΧΙ .....ίσως θίγει τον εγωισμό τους και σκέφτονται:
《 αυτή που κάνει ραντεβου θα με απορίψει εμένα ?》
Και απαντω ώς Έλενα :
《 Ναι θα σε απορίψει και θα πρεπει να σκεφτείς τι λάθος έχεις κάνει》
Το site έχει πάρα πολλές κοπέλες για όλα τα γούστα 1000 για έναν και ένας για 1000 !
Λουλουδάκι![]()
Και εγώ πληρώνω την κομμώτρια μου και την τεχνήτρια νυχιών αλλά δεν τις κάνω ό,τι θέλω σε όλα υπάρχουν ένα όριο !Βέβαια,εγω οτι νιώθω το λέω ,και ας μην αρέσει σε κάποιους η γνώμη μου.και δυστυχώς καποιοι νομιζουν "πληρώνω,και μπορώ να λέω και να κάνω οτι γουστάρω"
Βέβαια,και η κομμώτρια ακομα,μπορει στη βαφή να μην μας πετύχει το χρώμα ή να μας τα κοψει παραπάνω απ οσο θα θελαμε,αλλα εμεις διατηρούμε την ευγένειά μας και τον σεβασμο μαςΚαι εγώ πληρώνω την κομμώτρια μου και την τεχνήτρια νυχιών αλλά δεν τις κάνω ό,τι θέλω σε όλα υπάρχουν ένα όριο !
εχεις δει πολλες κοπελες που κανουν τη συγγεκριμενη εργασια να ειναι δηλωμενες στην ΕΡΓΑΝΗ? τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα? ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!Συνοδό καλλιεργημένων σνδρών η πρόσωπο συντροφιάς ή εταίρα, διάλεξε οποιο θες
Σεξεργατρια σου ειπα ειναι ακυρο, διοτι θα πρεπει εκτος των σλλων να ειναι καταχωρημενη στο ΕΡΓΑΝΗ
Εμένα αγγελική μου η τεχνήτρια νυχιών σε ένα νύχι μου μου το έχει κόψει πολύ και πόναγα μία εβδομάδα μου ζήτησε συγνώμη τι να κάνω ό,τι έγινε έγινεΒέβαια,και η κομμώτρια ακομα,μπορει στη βαφή να μην μας πετύχει το χρώμα ή να μας τα κοψει παραπάνω απ οσο θα θελαμε,αλλα εμεις διατηρούμε την ευγένειά μας και τον σεβασμο μας
Ξέρεις ποσο σε θαυμαζώ και ποσο λατρευω τις άπειρες συζητησεις που έχουμε κανει !εχεις δει πολλες κοπελες που κανουν τη συγγεκριμενη εργασια να ειναι δηλωμενες στην ΕΡΓΑΝΗ? τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα? ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!
δεν ζεις στην ολλανδια οπου οι σεξεργατριες κολλανε ενσημα πληρωνουν φορους και εχουν και συνταξιοδοτικο, στην ελλαδα ζεις. αλλα ναι και αυτες ονομαζονται σεξεργατριες οσο και να προσπαθεις να πουλησεις εξυπναδα.
μιας και σου αρεσει να παιζεις με τις λεξουλες οι εταιρες στην αρχαιοτητα δεν παρειχαν μονο ερωτικες υπηρεσιες αλλα ηταν μορφωμενες. γνωριζαν ποιηση μαθηματικα φιλοσοφια αστρονομια ειχαν αποψει για τη γλυπτικη και τη ζωγραφικη και συνηθως ηξεραν να παιζουν και αρπα. οι γυναικες στην αρχαια ελλαδα που προσεφεραν μονο ερωτικες υπηρεσιες ονομαζονταν κανονικα πορνες. αν θες να βρεις την πλησιεστερη εκδοχη της εταιρας στη σημερινη εποχη τοτε θα ειναι τα call girl πολυτελειας
Υ.Γ.: @Ελενα110 μην ξεχασεις να ανανεωσεις τις υπηρεσιες σου και τον τιμοκαταλογο σου με τις συγκεκριμενες δεξιοτητες![]()
σωστοοσ.και λιγα του ειπεσ.και επησεισ ορισμενα γιδια να μαθουν να τουσ φερονται ανθρωπηνα,γιατι ειναι ανθρωποι κι αυτεσ.αλλιωσ να μην παραπονιουντε γιατι δεν τουσ δεχωντε.εχεις δει πολλες κοπελες που κανουν τη συγγεκριμενη εργασια να ειναι δηλωμενες στην ΕΡΓΑΝΗ? τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα? ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!
δεν ζεις στην ολλανδια οπου οι σεξεργατριες κολλανε ενσημα πληρωνουν φορους και εχουν και συνταξιοδοτικο, στην ελλαδα ζεις. αλλα ναι και αυτες ονομαζονται σεξεργατριες οσο και να προσπαθεις να πουλησεις εξυπναδα.
μιας και σου αρεσει να παιζεις με τις λεξουλες οι εταιρες στην αρχαιοτητα δεν παρειχαν μονο ερωτικες υπηρεσιες αλλα ηταν μορφωμενες. γνωριζαν ποιηση μαθηματικα φιλοσοφια αστρονομια ειχαν αποψει για τη γλυπτικη και τη ζωγραφικη και συνηθως ηξεραν να παιζουν και αρπα. οι γυναικες στην αρχαια ελλαδα που προσεφεραν μονο ερωτικες υπηρεσιες ονομαζονταν κανονικα πορνες. αν θες να βρεις την πλησιεστερη εκδοχη της εταιρας στη σημερινη εποχη τοτε θα ειναι τα call girl πολυτελειας
Υ.Γ.: @Ελενα110 μην ξεχασεις να ανανεωσεις τις υπηρεσιες σου και τον τιμοκαταλογο σου με τις συγκεκριμενες δεξιοτητες![]()
Καλημέρα ομορφιά μου και καλό μήνα με υγεία....σωστοοσ.και λιγα του ειπεσ.και επησεισ ορισμενα γιδια να μαθουν να τουσ φερονται ανθρωπηνα,γιατι ειναι ανθρωποι κι αυτεσ.αλλιωσ να μην παραπονιουντε γιατι δεν τουσ δεχωντε.
καλο μηνα με υγεια.καλη πρωτομαγιαΚαλημέρα ομορφιά μου και καλό μήνα με υγεία....![]()
Καλημέρα ομορφιά μου και καλό μήνα με υγεία..καλησπέρα
Καλημέρα κούκλα καλό μηναΚαλημέρα ομορφιά μου και καλό μήνα με υγεία....![]()
Καλησπερα στην πιο σεξυ κορμαρα που υπαρχει με τα εφαρμοστα της φορεματα.
oxi οταν στα δινει μια ομορφη απο τα χειλακια της