Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 159.183
Ευχαριστω για την απαντησηΠλέον δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Ευχαριστω για την απαντησηΠλέον δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Mονο που εδω αυξανονται οι μερες και δεν μειωνονται δυστυχως μεχρι να γυρισει το κοριτσακι μας. Αλλα θα κανουμε υπομονη αφου ειναι για καλο.Καλησπέρα σου! Ελπίζω να'σαι καλά. Άντε σιγά σιγά επέστρεψε γιατί έχεις λείψει πολύ στα παιδιά. Και στην επάνοδό σου θα χαρώ να σε συναντήσω κι εγώ από κοντά ειλικρινά στο λέω.
Εδώ το μέλος @Teacher2017 μετράει λες και είμαστε στο στρατό (τι μου θύμισες ρε μάγκα) και περιμένουμε ν'απολυθούμε![]()
Στις ειδικές δυνάμεις που υπηρέτησα εγώ ναι το κάνουν. Ανάλογα βέβαια το άτομο που είναι παλιά σειρά. Όσον αφορά για το μπούλιμγκ που ανέφερες δε θα τό'λεγα έτσι αλλά ψυχολογικό πόλεμο. Το κάνουν για να σου σπάσουν τον τσαμπουκά και να πειθαρχήσειςΝα κανω μια αδιακριτη ερωτηση και αν θελεις μου απαντας !
Με ολο τον σεβασμο !
Ισχυει οτι οταν καποιος ειναι καινουριος οι παλιοι του κανουν μπουλινκ και τον βαζουν να κανει αγγαρειες στον στρατο ??
Παντα ειχα αυτην την απορια !
Σαφέσαστα. Και μην ξεχνάμε ότι αφού κατάφερε και ανταπεξήλθε ύστερα από κοτζάμ τροχαίο που ευτυχώς δεν της στέρησε τη ζωή το λιγότερο που οφείλουμε είναι να κάνουμε υπομονή για την κοριτσάρα και να'χει καλή επιστροφήMονο που εδω αυξανονται οι μερες και δεν μειωνονται δυστυχως μεχρι να γυρισει το κοριτσακι μας. Αλλα θα κανουμε υπομονη αφου ειναι για καλο.
Στις ειδικες δυναμεις ηταν και ο γιος μιας φιλης μου !Στις ειδικές δυνάμεις που υπηρέτησα εγώ ναι το κάνουν. Ανάλογα βέβαια το άτομο που είναι παλιά σειρά. Όσον αφορά για το μπούλιμγκ που ανέφερες δε θα τό'λεγα έτσι αλλά ψυχολογικό πόλεμο. Το κάνουν για να σου σπάσουν τον τσαμπουκά και να πειθαρχήσεις

Δύσκολο τάγμα το συγκεκριμένο.Στις ειδικες δυναμεις ηταν και ο γιος μιας φιλης μου !
Θυμαμε που μας ελεγε οτι ειχε περασει πολυ δυσκολα
πολυ πειθαρχια !
Μπραβο σου απο οτι ξερω στις ειδικες δυναμεις λιγοι εχουν αντεξει !
θα ηθελα πολυ να σε γνωρισω !
Σε ευχαρστω που μου απαντησες και συγνωμη αν σε εφερα σε δυσκολη θεση![]()
μουνοπανα ειναι οσοι το κανουν με ολο το σεβασμο και χωρισ παρεξυγηση.και στο πεζικο που υπηρετησα εγω ενασ πυγε να μου το κανει του κατεβασα τη μουρη.εφαγα φυλακη μετα βεβεα αλλα τεσπα.Στις ειδικές δυνάμεις που υπηρέτησα εγώ ναι το κάνουν. Ανάλογα βέβαια το άτομο που είναι παλιά σειρά. Όσον αφορά για το μπούλιμγκ που ανέφερες δε θα τό'λεγα έτσι αλλά ψυχολογικό πόλεμο. Το κάνουν για να σου σπάσουν τον τσαμπουκά και να πειθαρχήσεις
υποθετω ότι θέλει ψυχικη και σωματικη δυναμη !Δύσκολο τάγμα το συγκεκριμένο.
Όποιος όμως το βγάζει είναι μεγάλο σχολείο

Ακριβώς...Σου γίνονται τα νεύρα κεραίεςυποθετω ότι θέλει ψυχικη και σωματικη δυναμη !
![]()
Τι περασατε ψυχουλες !Ακριβώς...Σου γίνονται τα νεύρα κεραίες
εμ δεν είναι όλος ο κόσμος σαν τη δική σου αγκαλιάΤι περασατε ψυχουλες !
![]()
Μην το ξαναπείς αυτό καμία δύσκολη θέση. Χαρά μου είναι άλλωστε που συνομιλώ με όλους σας. Και με σένα και με τα υπόλοιπα μέλη εδώ του site. Και συγκεκριμένα στα αλεξίπτωτα ήμουν. Εκεί να δεις ζόρι μεγάλο που τραβάγαμε. Όπως σωστά είπες λίγοι έχουν αντέξει. Αφού να φανταστείς το σύνθημά μας ήταν: Έρχονται όσοι θέλουν, μένουν όσοι μπορούν και αντέχουνΣτις ειδικες δυναμεις ηταν και ο γιος μιας φιλης μου !
Θυμαμε που μας ελεγε οτι ειχε περασει πολυ δυσκολα
πολυ πειθαρχια !
Μπραβο σου απο οτι ξερω στις ειδικες δυναμεις λιγοι εχουν αντεξει !
θα ηθελα πολυ να σε γνωρισω !
Σε ευχαρστω που μου απαντησες και συγνωμη αν σε εφερα σε δυσκολη θεση![]()
Πάει πέρασαν αυτά...Τι περασατε ψυχουλες !
![]()
Φίλε μου αν ήξερες πόσες φορές είχα φτάσει σ'αυτό το σημείο. Συν το γεγονός ότι είχα να διαχειριστώ και την απώλεια ενός οικογενειακού μου προσώπου εκείνη την περίοδο. Αν το είχα κάνει να΄σαι σίγουρος ότι θα υπηρετούσα ακόμημουνοπανα ειναι οσοι το κανουν με ολο το σεβασμο και χωρισ παρεξυγηση.και στο πεζικο που υπηρετησα εγω ενασ πυγε να μου το κανει του κατεβασα τη μουρη.εφαγα φυλακη μετα βεβεα αλλα τεσπα.
δεν πρεπει να ανεχωμαστε τετοια συμπερηφορα.ποτε και για κανενα λογο.Φίλε μου αν ήξερες πόσες φορές είχα φτάσει σ'αυτό το σημείο. Συν το γεγονός ότι είχα να διαχειριστώ και την απώλεια ενός οικογενειακού μου προσώπου εκείνη την περίοδο. Αν το είχα κάνει να΄σαι σίγουρος ότι θα υπηρετούσα ακόμη
Μωρέ καλά το λες εσύ αλλά έπρεπε να κάνω γαϊδουρινή υπομονή να απολυθώ στην ώρα μου και να γυρίσω στο σπίτι μου να κάνω κουράγιο στους δικούς μουδεν πρεπει να ανεχωμαστε τετοια συμπερηφορα.ποτε και για κανενα λογο.
Αστερια εισαστε και με κανετε περηφανη που ειμαι Ελληνιδα !Μην το ξαναπείς αυτό καμία δύσκολη θέση. Χαρά μου είναι άλλωστε που συνομιλώ με όλους σας. Και με σένα και με τα υπόλοιπα μέλη εδώ του site. Και συγκεκριμένα στα αλεξίπτωτα ήμουν. Εκεί να δεις ζόρι μεγάλο που τραβάγαμε. Όπως σωστά είπες λίγοι έχουν αντέξει. Αφού να φανταστείς το σύνθημά μας ήταν: Έρχονται όσοι θέλουν, μένουν όσοι μπορούν και αντέχουν

Μία αγκαλιά έχει θετική επίδραση στην ψυχολογική κατάσταση του ατόμου και καταπολεμά το στρες με αποτέλεσμα το ανοσοποιητικό να λειτουργεί καλύτερα και να απωθείεμ δεν είναι όλος ο κόσμος σαν τη δική σου αγκαλιά
Ελενα στο στρατο εγω καλα περασα.....σε φυλακια ημουν.Τι περασατε ψυχουλες !
![]()
αγάπη μου εσυ !Ελενα στο στρατο εγω καλα περασα.....σε φυλακια ημουν.