πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.474
- Πόντοι
- 16.131
Μια βλακεία του κόστισε την ζωή τουΑχ ρε παντελω αστερακι εγινες και εκει ψηλα που εισαι παλι λαμπεις !!
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ !!
Σε ευχαριστώ πολύζωη !!
![]()
Μια βλακεία του κόστισε την ζωή τουΑχ ρε παντελω αστερακι εγινες και εκει ψηλα που εισαι παλι λαμπεις !!
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ !!
Σε ευχαριστώ πολύζωη !!
![]()
Γενικά η μαμά μου δεν με αφήνει να βγαίνω από τις 10:00 με κλειδώνει στο δωμάτιό μου!!Τι έγινε, τελικά δεν σε άφησε η μαμά και θα την βγάλεις με αφιερω΄σεις??
ΕΕ όλο και κάποιο τρόπο θάχεις για να την κοπανάς.....Γενικά η μαμά μου δεν με αφήνει να βγαίνω από τις 10:00 με κλειδώνει στο δωμάτιό μου!!
Δεν θέλω να θυμάμαι την μέρα που το έμαθα ειλικρινά είχα πάθει σοκ τρεις μέρες έκλαιγα!!Μια βλακεία του κόστισε την ζωή του
Αλλά ο λουμίδης δεν ξεχνιέται με τίποτα
Βγες απο το παραθυρο οπως η φιλη σου. Δεν θα το πουμε πουθενα.Γενικά η μαμά μου δεν με αφήνει να βγαίνω από τις 10:00 με κλειδώνει στο δωμάτιό μου!!
Τι θυμηθηκα τωρα ...Βγες απο το παραθυρο οπως η φιλη σου. Δεν θα το πουμε πουθενα.
Δυστυχώς είχε ένα αυτοκίνητο στα χέρια του που ούτε πολύ έμπειρος οδηγός δεν μπορεί να το κουμαντάρει...κοινώς σκοτωστραΔεν θέλω να θυμάμαι την μέρα που το έμαθα ειλικρινά είχα πάθει σοκ τρεις μέρες έκλαιγα!!
Από την αρχή που μου το είπανε νόμιζα ότι ήτανε φάρσα Ράδιο Αρβύλα δεν το πίστευα με τίποτα!!
Για πες....δεν μας βλεπει κανειςΤι θυμηθηκα τωρα ...
Να το πω ????
ΩχΤι θυμηθηκα τωρα ...
Να το πω ????
Λες να πονεσουμε;
Εγώ πάντως έμαθα ποια εφημερεύουνΛες να πονεσουμε;
Ακουω.....Εγώ πάντως έμαθα ποια εφημερεύουν
πονάνε τα παλληκαρια?Λες να πονεσουμε;
Ποτε.....και ιδιαιτερα με το κοριτσι...μονο απολαυση.πονάνε τα παλληκαρια?
Μας κραταει σε αγωνια....Ακόμη γράφει.... Ετοιμαστείτε εεεεερ
Αυτό με προβληματίζει ταμαλαΜας κραταει σε αγωνια....