ολοι σε ποθουμε ,λιγοι σε χαιρονται ομως.Υπάρχει άντρας στο site που δεν είμαι του γούστου του??
Δεν νομίζω όλοι με πόθουν !!
![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ολοι σε ποθουμε ,λιγοι σε χαιρονται ομως.Υπάρχει άντρας στο site που δεν είμαι του γούστου του??
Δεν νομίζω όλοι με πόθουν !!
![]()
Όντως!Μαλλον την κοπανησε απο το παραθυρο. Για πηγαινε μια βολτα στο νημα της να δεις.
καυλα ατελειωτη ρε τζο.../////......Θα περιμένεις πολύ, άλλαξαν τα πλάνα..βρες μου κανα εισιτήριο φθηνο που θέλω, ολα πανάκριβα είναι!
Εσενα τι σε κόφτει βρε ποτε θα φύγω θες να σε πάρω μαζι;;χαχαχαχα!
Ουαου κανω σ οτι μου φαίνεται περίεργο...Αντε φιλάκια σ όλους...απέχω από κόντρες κλπ κατινιες,ανούσια...όλοι έχουμε σοβαρότερα ν ασχοληθούμε στην ζωή μας απο ένα...σαιτ.
Σε λαθος νημα εισαι φιλαρακι.καυλα ατελειωτη ρε τζο.../////......
Τους τελευταίους μήνες ξυπναει πρωί και κάνει δουλίτσες!Αυτή 8 το απόγευμα ξυπνά

Σε λαθος νημα εισαι φιλαρακι.
Αν περιμένεις αυτά τα ψιλά , σώθηκες... Παπάκι θα πάρειςΕσύ ετοίμασε τα ψιλά για την φωτογραφία γιατί την Δευτέρα θα δώσω την προκαταβολή για το τουτου
Κακίες......Αν περιμένεις αυτά τα ψιλά , σώθηκες... Παπάκι θα πάρεις
Πολυζώη Βάλε κάνα ωραίο τραγουδάκι να ευθυμήσουμε αφού δεν πάμε σε μπαράκια θα χορέψουμε εδώ!!Κακίες......
Η φιλενάδα γλεντοκοπάει. Πως και δεν είσαι εκεί????Πολυζώη Βάλε κάνα ωραίο τραγουδάκι να ευθυμήσουμε αφού δεν πάμε σε μπαράκια θα χορέψουμε εδώ!!
Πολυζώη Βάλε κάνα ωραίο τραγουδάκι να ευθυμήσουμε αφού δεν πάμε σε μπαράκια θα χορέψουμε εδώ!!
Τωρα ξεκιναει να παει και αυτη.Η φιλενάδα γλεντοκοπάει. Πως και δεν είσαι εκεί????
Μπορεί μόνη ή μήπως χρειάζεται συνοδείαΤωρα ξεκιναει να παει και αυτη.
Θα ρωτήσω την μαμα μου και αν με αφήνει θα πάω και εγώ !!Η φιλενάδα γλεντοκοπάει. Πως και δεν είσαι εκεί????

Δύσκολη νύχτα. Θα πας εκεί, να δούμε τι ώρα θα γυρίσεις, θα ξυπνήσεις νωρίς που εχεις εκκλησία και μετά θα λες είμαι κουρασμένη και κατά τις 2 θα πας για καφε....Θα ρωτήσω την μαμα μου και αν με αφήνει θα πάω και εγώ !!
![]()
Θα μας το πει η ιδια.Μπορεί μόνη ή μήπως χρειάζεται συνοδεία
Αχ ρε παντελω αστερακι εγινες και εκει ψηλα που εισαι παλι λαμπεις !!

Τι έγινε, τελικά δεν σε άφησε η μαμά και θα την βγάλεις με αφιερω΄σεις??Αχ ρε παντελω αστερακι εγινες και εκει ψηλα που εισαι παλι λαμπεις !!
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ !!
Σε ευχαριστώ πολύζωη !!
![]()