Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 34.855
- Πόντοι
- 5.956
Μια γλυκια και ζεστη καλημερα
καταπληκτικη οντως ναι αλλα ολο μας υποσχεται πως θα οργανωσει καποια μερα και ραντεβου εκτος κεντρου και ολο το αναβαλλει και για εμας που το κεντρο δεν μας βολευειΕχω κανει δεκαδες ραντεβου μαζι της.....κανενα δεν ηταν ιδιο....παντα βρισκει νεους τροπους να το κανει ιδιαιτερο και διαφορετικο. Δεν βαριεσαι ουτε δευτερολεπτο.
έχετε δίκιο και δεν μου αρέσει να μην κρατάω της υποσχέσεις μου !καταπληκτικη οντως ναι αλλα ολο μας υποσχεται πως θα οργανωσει καποια μερα και ραντεβου εκτος κεντρου και ολο το αναβαλλει και για εμας που το κεντρο δεν μας βολευει
καιρός λοιπόν να πάρεις την απόφαση ομορφιά μου να κατηφορήσεις νοτιότεραέχετε δίκιο και δεν μου αρέσει να μην κρατάω της υποσχέσεις μου !
Πολλά αγόρια μου παραπονιούνται γιατί δεν πάω και σε άλλες περιοχές !
Χατιρια δεν θέλω να σας χαλάω ......![]()
Καλημερα αγαπητε συναδελφεκαταπληκτικη οντως ναι αλλα ολο μας υποσχεται πως θα οργανωσει καποια μερα και ραντεβου εκτος κεντρου και ολο το αναβαλλει και για εμας που το κεντρο δεν μας βολευει
αρα υπομονη μεχρι νεωτεραςΚαλημερα αγαπητε συναδελφε
Το καλο πραγμα λενε αργει λιγο και στην περιπτωση της Ελενας μιλαμε για εξαιρετικη ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ.
Θα κρατησει την υποσχεση της απλα δωστε της λιγο χρονο.
Καλη συνεχεια σου ευχομαι
ας έρθει ο Οκτώμβρης με τοκαιρός λοιπόν να πάρεις την απόφαση ομορφιά μου να κατηφορήσεις νοτιότερα![]()
και εν συνεχεια σκεψου και τον Πριαμο Ηλιουπολη η Μοσχατο Ελενακι μαςας έρθει ο Οκτώμβρης με το
Καλό και κάτι θα γίνει !
θα το απαρνηθώ για λίγες μέρες το Κέντρο !
είχα σκεφτεί για Πρίαμου μεταμόρφωση για αρχή !
ας έρθει ο Οκτώμβρης με το
Καλό και κάτι θα γίνει !
Για οποιον θέλει πραγματικά να σε συναντήσει δεν νομίζω να αποτελεί πρόβλημα ή μετακίνηση του στο Μεταξουργείο που γίνεται πανεύκολα με μετρό.ας έρθει ο Οκτώμβρης με το
Καλό και κάτι θα γίνει !
....μου λέει ενα αγόρι στο viber:και εν συνεχεια σκεψου και τον Πριαμο Ηλιουπολη η Μοσχατο Ελενακι μας
εν παση περιπτωση και προκειμενου να μην πλατιαζω και γινομαι κουραστικος , οποτε αποφασισεις να ερθεις νοτια Ελενα μας δηλωνω επιθυμια για αμεσο ραντεβου....μου λέει ενα αγόρι στο viber:
Ρε έλενα έλα και σε άλλες περιοχες δεν μας βολευει το κέντρο !
απαντάω εγω :.
Πως να φύγω από το κέντρο το σκέφτομαι !
και μου απαντάει :
Καλα ρε έλενα δεν σου ειπαμε να πας γερμανια !
Χαχαχαχαχαχα
και γελαγα για ωρες !
καθόλου κουραστικός εξέφρασες μία επιθυμία σου και την σέβομαι !εν παση περιπτωση και προκειμενου να μην πλατιαζω και γινομαι κουραστικος , οποτε αποφασισεις να ερθεις νοτια Ελενα μας δηλωνω επιθυμια για αμεσο ραντεβου
την καλημερα μου και πολλα φιλια
Είναι πολλά τα μικροπροβληματάκια και θα σας τα εξηγήσω !Για οποιον θέλει πραγματικά να σε συναντήσει δεν νομίζω να αποτελεί πρόβλημα ή μετακίνηση του στο Μεταξουργείο που γίνεται πανεύκολα με μετρό.
Παρ όλα αυτά θεωρώ οτι η τυχόν μετακίνηση σου σε άλλες περιοχές θα πρεπει να συνοδευτει και με αντίστοιχη αύξηση του κόστους της συνάντησης ετσι ώστε να καλυφθούν τα έξοδα της προσωρινής πολυημερης η ολιγοημερης μετεγκαταστασης σου.
Άραγε πόσοι το θεωρούν εύλογο και είναι πρόθυμοι για κατι τέτοιο?..
.... καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς!Οχι...δεν θα μιλησω
Κρειττον του λαλειν το σιγαν!Οχι...δεν θα μιλησω
....Η πίο όμορφη διαδρόμη στην ζωής μας είναι η σιωπήΚρειττον του λαλειν το σιγαν!
Γιατι τι εχει η Γερμανια.....μου λέει ενα αγόρι στο viber:
Ρε έλενα έλα και σε άλλες περιοχες δεν μας βολευει το κέντρο !
απαντάω εγω :.
Πως να φύγω από το κέντρο το σκέφτομαι !
και μου απαντάει :
Καλα ρε έλενα δεν σου ειπαμε να πας γερμανια !
Χαχαχαχαχαχα
και γελαγα για ωρες !