πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.963
- Πόντοι
- 16.131
να βρουμε και εναν ηλεκτρολογο για καβαντζαΈχουν χαλάσειτα υδραυλικά μου και θα έρθει να μου τα φτιάξει !!
Θα προτιμούσα να ηταν ηλεκτρολόγος !!
να βρουμε και εναν ηλεκτρολογο για καβαντζαΈχουν χαλάσειτα υδραυλικά μου και θα έρθει να μου τα φτιάξει !!
βγαλτο το γαμημενο μην τα παρω στο κρανιο

Αυθόρμητη ήτανε ενώ πίνω τον καφέβγαλτο το γαμημενο μην τα παρω στο κρανιοκαι χωθω εκει αναμεσα
και μετα δεν με βγαζει εξω με τιμωρια ουτε ο δασκαλος
![]()
μουψευτρααααααααααααααααααααΑυθόρμητη ήτανε ενώ πίνω τον καφέμου

Της φτιάχνω τα υδραυλικά και της αλλάζω και τα φώτα! Πολυτεχνιτης!τι εχει χαλασει καμια σωληνατυχερουλα νουνα τον χτυπησες τον υδραυλικο
![]()
Το ότι σου αλλάζω τα φώτα το έγραψα πριν διαβάσω το δικό σου μηνυμα.. εχω πολύ δούλευα σήμερα και δεν παρακολουθώ...Έχουν χαλάσειτα υδραυλικά μου και θα έρθει να μου τα φτιάξει !!
Πρέπει να γνωριστούμε με τον Όλυμπο και τον Κίσσαβο...
14 ο μηνας για αυτοΤο ότι σου αλλάζω τα φώτα το έγραψα πριν διαβάσω το δικό σου μηνυμα.. εχω πολύ δούλευα σήμερα και δεν παρακολουθώ...

Που θα παει που θα παει........
δασκαλεεεε αμαρτανεις παλιΠου θα παει που θα παει........

Εγω φρονιμος οπως παντα....δασκαλεεεε αμαρτανεις παλι![]()
Μπααα σαν το ξεχασμένο σταχυ είμαι...14 ο μηνας για αυτοτοσες νυφες που θα τις βαλεις
νοικιασες πουλμαν
![]()

θα σε αγαπησουν παλι παροδικο ειναιΜπααα σαν το ξεχασμένο σταχυ είμαι...
![]()
έχω μια απορία,το σουτιέν υποστηρίζει το στήθος, η το στήθος υποστηρίζει το σουτιέν?
έχω μια απορία,το σουτιέν υποστηρίζει το στήθος, η το στήθος υποστηρίζει το σουτιέν?
μάλλον το δεύτερο!!
πιασε 2 καραφακια τσιπουρο και κατσε να τα πιουμε γιατιΟταν το στηθος ειναι μεγαλο και ωραιο, το σουτιεν το περιοριζει.
Πρεπει να αφαιρειται με συνοπτικες διαδικασιες!
δεν προκειτε να δουμεπιασε 2 καραφακια τσιπουρο και κατσε να τα πιουμε γιατιδεν προκειτε να δουμε
Free those titles baby!!!Οταν το στηθος ειναι μεγαλο και ωραιο, το σουτιεν το περιοριζει.
Πρεπει να αφαιρειται με συνοπτικες διαδικασιες!