Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλημέρα παιδιά, χρόνια πολλά (οξύμωρο βέβαια σε ένα Site μπουρδελιαρηδων, συγγνώμη Έλενα.. )... Ελενίτσα μου θα σε βγάλω έξω σήμερα και μετά εσυ θα με βάλεις μέσα... και ο νοών νοείτω..καλημερα αγαπουλεςχρονια πολλα σε ολους και ειδικα στην νηματοθετρια
και στον υποψηφιο @nothorny γαμπρο

ειναι απο τις σοκολατες της νουναςιδιαίτερη μέρα σημερα!
Ισως σημερα περισσεψει κατι για σενα.ειναι απο τις σοκολατες της νουνας![]()
δασκαλε ειναι τοσο σπαγγος που η μονη μου ελπιδα ειναι η καθαρα δευτερα να την δεσω στον χαρταετο μπας και κοπει και την παρει ο αερας και γλυτωσωΙσως σημερα περισσεψει κατι για σενα.
Θα της μιλησω εγω. Τι δασκαλος ειμαι.δασκαλε ειναι τοσο σπαγγος που η μονη μου ελπιδα ειναι η καθαρα δευτερα να την δεσω στον χαρταετο μπας και κοπει και την παρει ο αερας και γλυτωσω![]()
γαμπρε για πες που θα το πας το κοριτσιΚαλημέρα παιδιά, χρόνια πολλά (οξύμωρο βέβαια σε ένα Site μπουρδελιαρηδων, συγγνώμη Έλενα.. )... Ελενίτσα μου θα σε βγάλω έξω σήμερα και μετά εσυ θα με βάλεις μέσα... και ο νοών νοείτω..
![]()

περίμενε λίγο,τώρα μιλάει αλλου!γαμπρε για πες που θα το πας το κοριτσι![]()
Γεια πρωην συζυγε μου !!Καλημέρα παιδιά, χρόνια πολλά (οξύμωρο βέβαια σε ένα Site μπουρδελιαρηδων, συγγνώμη Έλενα.. )... Ελενίτσα μου θα σε βγάλω έξω σήμερα και μετά εσυ θα με βάλεις μέσα... και ο νοών νοείτω..
![]()

α ναι το ξεχασα το κουσουρι του να μοιραζει παντου υποσχεσειςπερίμενε λίγο,τώρα μιλάει αλλου!
σημερα ξοδευεσαι βλεπωΓεια πρωην συζυγε μου !!
Ελα εσυ και θα τα βρουμε τα μεσα _εξω !!
Παρε μια καρδουλα![]()

Τρελός είμαι? Για να σε δω σε καμία γωνία να με παρακολουθείς???γαμπρε για πες που θα το πας το κοριτσι![]()
σιγα μην καθομουν εξω στο κρυοΤρελός είμαι? Για να σε δω σε καμία γωνία να με παρακολουθείς???

Κρύο καιρός για τρίο!!σιγα μην καθομουν εξω στο κρυομαζι σας θα ερχομουν
![]()
![]()
Για τρίο για τέσσερα για πέντε !!Κρύο καιρός για τρίο!!