Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Zαλιζεται ολη η πλαση στην μορφη σου....γλυκια μου Ελενα ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΒΛΕΡΕΣ... :-* :-* :-*ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ :-* :-* :-*

Zαλιζεται ολη η πλαση στην μορφη σου....γλυκια μου Ελενα ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΒΛΕΡΕΣ... :-* :-* :-*![]()
Φίλε αυτή πρέπει να είναι για μεγάλο αγώναΤι μωρο είναι τουτο....Και τι πουτσος είναι αυτος..!
Φίλε αυτή πρέπει να είναι για μεγάλο αγώνα
Δεν την έχω δει από κοντα για να εχω άποψη αλλά από τις φωτό και τα βίντεο φενεται τούμπανοοι αποψεις ειναι μοιρασμενες φιλε
Δεν την έχω δει από κοντα για να εχω άποψη αλλά από τις φωτό και τα βίντεο φενεται τούμπανο
φιλος τηε εχει συναντησει 2 φορες
κορμαρα μου πε αλλα ελαφρως ξεπετα
τ λολο΄ρε μουτρο?????
τρανσ ειναι μουτρο δεν ειναι κρος γαι να σου κανει ολα τ κολπα ....πανω κατω ολες ετσι φερονται .....εγω την εχω παρει 5 φωρες οτι ειπαμαι εγυνε...
δεν ξερω τι λετε για τιμες αλλα εγω 50 εδωσα κ θημαμαι καλα συναντηση 30λπτ με 40Μισό λεπτό, την έχεις πάρει 5 φορές? Επειδή οι τιμές φαίνονται λίγο ψηλές μπορείς να μας πεις περισσότερες λεπτομέρειες?
δεν ξερω τι λετε για τιμες αλλα εγω 50 εδωσα κ θημαμαι καλα συναντηση 30λπτ με 40
μουτρο δεν ξερω αν εχει αλαξει κατυ γιατι εχω ν την παρω καιρο αλλα καπου αναγραφει για ενα μινι προγραμα για ενεργητικους στ 50 για 20 λεπτα .....ενταξη δεν σε αφυνει μτ πουλι στο χερι καταλαβενει 5 πραγματα ....τωρα αν εχει αλαξει κατυ και κανω λαθος δεν γνωριζω εχω να την δω δυο χρονια .....συγουρα ομως θελω ν ξανα παωΔεν είναι τι λέμε εμείς αλλά τι λέει η ίδια στην ιστοσελίδα της! Και δεν έχω κάτι με την κοπέλλα απλά εσενα σε μάθαμε ότι εισαι σφικτοχέρης με τα 50ευρα όπως και οι περισσότεροι από εμάς.