Νέα

Amazona_gr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickthegreek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nickthegreek

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
153
Πόντοι
0
Εχει καποιος εμπειρία με την συγκεκριμένη; Amazona_gr ειναι στο instagram και εχει χωρο δικο της μου ειπε στο Παγκράτι.

yannis_40

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
63
Πόντοι
0
Εχει καποιος εμπειρία με την συγκεκριμένη; Amazona_gr ειναι στο instagram και εχει χωρο δικο της μου ειπε στο Παγκράτι.
Ναι, είχα την ευκαιρία να την γνωρίσω από κοντά αρκετές φορές. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ!!! και ΔΥΝΑΜΙΚΉ

Μικρή σε ηλικία (ίσως 24)
Εντυπωσιακό γυμνασμένο κορμί
Έξυπνη στην επικοινωνία

Αρκετά διαφορετικά προγράμματα ανάλογα την επικοινωνία, με προτεραιότητα σε παιχνίδια υποταγής, Ποδολαγνειας. Το κόστος...περισσότερα τα 150€ ανάλογα...

Αξίζει!

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
Ναι, είχα την ευκαιρία να την γνωρίσω από κοντά αρκετές φορές. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ!!! και ΔΥΝΑΜΙΚΉ

Έξυπνη στην επικοινωνία

Αρκετά διαφορετικά προγράμματα ανάλογα την επικοινωνία, με προτεραιότητα σε παιχνίδια υποταγής, Ποδολαγνειας. Το κόστος...περισσότερα τα 150€ ανάλογα...

Αξίζει!
Στη φωτο προφιλ ειναι ενα ψευτικο αβαταρ με γυμνασμενο σωμα?

thiras35

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2026
Like
15
Πόντοι
0

Έξυπνη στην επικοινωνία

Αξίζει!
Μπορείς να μοιραστείς λίγα περισσότερα πράγματα απο την επικοινωνία σας, όπως για παράδειγμα περισσότερες λεπτομέρειες για το τι μπορεί να περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα? Μαζί με παιχνίδια υποταγής, ποδολαγνεία κτλ δέχεται να συμπεριλάβει και vanilla sex?

thiras35

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2026
Like
15
Πόντοι
0
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

forza23

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
8.369
Πόντοι
2.306
Εκτός από ποδολαγνεία και ξύλο έχει άλλα στο ρεπερτόριό της;

shortcoffe

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Την ακολούθησα και δεν έχει τη δύναμη ή τον χαρακτήρα κάποιου που φαίνεται στην εικόνα προφίλ της. Γνωρίζει κανείς τις υπηρεσίες ή τις τιμές της;

am0nim0s

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2022
Like
54
Πόντοι
0
Φιλε εισαι σιγουρος οτι εχει δικο της χωρο? Γιατι παλιοτερα που ειχαμε μιλησει και απ οτι ειχα δει και απο τα στορι της ειχε πει μονο ξενοδοχειο.
Μπορει να εχει αλλαξει βεβαια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom