Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αυτό ακριβώς θέλω κ εγώ...Εσύ έχεις πάει με Ντόρα;Αν ψάχνεις ενεργητική πάνε καλύτερα στην Ntora με τα ίδια λεφτά θα σου κάνει το δαχτυλίδι βραχιόλι ;)
Φίλε η Ντορα είναι άλλο πράγμα. Καβλι μεγάλο και απίστευτο, ξεσκίζει και δεν σταματάει, είναι γαματη, η ΕΛΕΝΑ είναι όμως πιο όμορφη αλλά δεν το έχει το ενεργητικό δυστυχώς, με την ντορα δεν θα μπορείς να περπατήσεις για μέρες και μετά θα την ζητάς πάλι και πάλι όπως εγώΑυτό ακριβώς θέλω κ εγώ...Εσύ έχεις πάει με Ντόρα;
Αυτό θέλω κ εγώ....Φίλε η Ντορα είναι άλλο πράγμα. Καβλι μεγάλο και απίστευτο, ξεσκίζει και δεν σταματάει, είναι γαματη, η ΕΛΕΝΑ είναι όμως πιο όμορφη αλλά δεν το έχει το ενεργητικό δυστυχώς, με την ντορα δεν θα μπορείς να περπατήσεις για μέρες και μετά θα την ζητάς πάλι και πάλι όπως εγώ![]()
Αν θες αυτό μπορώ να σου προτείνω και με μαύρη με καβλι μπουρί ….. ξεσκίζει κανονικά όμως, για μέρες έβγαζα αίμα από πίσω…. Με ξέσκισεΑυτό θέλω κ εγώ....![]()
Για λέγε παίκτη..Στείλε ινμποξΑν θες αυτό μπορώ να σου προτείνω και με μαύρη με καβλι μπουρί ….. ξεσκίζει κανονικά όμως, για μέρες έβγαζα αίμα από πίσω…. Με ξέσκισε

Να πας μια χαρά είναι.Καλησπέρα συναγωνιστές.
Έχει κανεις τώρα τελευταία εμπειρία με την εν λόγο κυρία;; Το σκέφτομαι αλλά προβληματίζομαι. Τι λέτε εσείς;;

Ποιά είναι αυτή η μαύρη CmanΑν θες αυτό μπορώ να σου προτείνω και με μαύρη με καβλι μπουρί ….. ξεσκίζει κανονικά όμως, για μέρες έβγαζα αίμα από πίσω…. Με ξέσκισε
Βάτραχε το 80ρι για μισάωρο είναι φαουλ αλλά τουλάχιστον εμφανισιακά είναι ανώτερη από πολλές.δεν ξερω τ προσφερει την επερνα παλιοτερα αλλα με χαλασε τ 80 π θελει τ μισαωρο δεν νομιζω οτι μπορω ν ανταπεξελθω ...σε γενηκες γραμμες απολυ ωραια εμφανιση εχουμε και καλητερες ομως μην τρελαθουμε