Νέα

Έλενα Ράπτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ipap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 431K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
25
Πόντοι
16
Είναι στην εκπομπή του εισαγγελάτου σήμερα  :sunglasses:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
17
Πόντοι
16
Τα χέρια της δείχνουν πολύ γερασμένα στη φωτογραφία. Και το ύφος της μοιάζει κάπως απόμακρο.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
17
Πόντοι
16
Δεν έχει mall στη θεσαλονίκη;  :dancing:

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
141
Πόντοι
16
Εχει δεν ξερω.

OP
OP
I

ipap

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
Ωραια κάποιοι καβλώνετε..
κάποιοι τρελένεστε..
κάποιοι απλα την βρίσκετε αδιαφορη..
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΥΖΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΚΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ?
Ειναι δυνατόν να ΣΑΣ-ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ τόσο την νοημοσύνη και εσεις να λέτε: ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ,ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΚΩΛΟ..
Ντροπή ρε! Ακου εβγαλε πράσινη κάρτα να κάνει τζάμπα γυμναστική στο γυμναστήριο της βουλής ο Μαρτάκης,ο ψευτοδικηγόρος-μαιντανός του deal! ΤΙ ΛΕΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ! Σε πληρώνω εσένα,θα πληρώσω και τον αγαπητικό της βοσκοπούλας?

Υ.Γ. Το άλλο της σπορτντέι το διαβάσατε?που επι 2 εβδομάδες παρακαλούσε να κλέισει ραντεβού με διοικηση μπαοκ για να δει την πορεία των οικονομικών της ομάδας κ για να βγάλει φώτο..μόλις έβγαλε φώτο,ΤΙΓΚΑΝΑ...

Γιαυτες ζέιτε...Να τις πληρώνετε να δειχνονται σε όλους?
>Κατι τετοια διαβαζω και τα παιρνω. ΟΚ τον εβαλε μεσα. Μπηκαμε μεσα εγω εσυ και οι υπολοιποι 150 ευρω το μηνα? οκ?
Αυτο σε χαλαει?
Οι επαγγελματιες πολιτικοι σου τρωνε και μου τρωνε εκατομμυρια. Με αυτους ασχολησου. Τι συγκρινεις τωρα , μην τρελαθουμε δηλαδη....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
16
ipap αυτο με χάλασε..ΟΥΤΕ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕΜΙΑΣ ΤΡΟΤΕΖΑΣ..

OP
OP
I

ipap

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
ipap αυτο με χάλασε..ΟΥΤΕ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕΜΙΑΣ ΤΡΟΤΕΖΑΣ..

Γράψε πρώτα για τα εκατομμύρια των υπολοίπων 299 που μας τρώνε και όταν φτάσεις στην 300η Ράπτη εγώ θα συνυπογράψω. Αλλά δεν μπορούμε να αφήνουμε τους επαγγελματίες που μας τρωνε τοσα χρονια εκατομμυρια επειδη εχουν κοιλαρες και δεν ειναι ομορφες γυναικες και να μιλάμε για την Ράπτη. Ειναι άδικο.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
17
Πόντοι
16
>Κατι τετοια διαβαζω και τα παιρνω. ΟΚ τον εβαλε μεσα. Μπηκαμε μεσα εγω εσυ και οι υπολοιποι 150 ευρω το μηνα? οκ?
Αυτο σε χαλαει?
Οι επαγγελματιες πολιτικοι σου τρωνε και μου τρωνε εκατομμυρια. Με αυτους ασχολησου. Τι συγκρινεις τωρα , μην τρελαθουμε δηλαδη....

Aυτή δεν ανήκει στους επαγγελματίες πολιτικούς;

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
16
μα αυτο ειναι το τοπικ της..
ανοιξε για αλλον ,να πούμε κ γιαυτον!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
141
Πόντοι
16
Ξερει να επιθεωρει κιολας η κοπελα  :headbang:

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
σημερα στο STAR στην εκπομπη της Λαμπιρη ειχε βιντεο που την εδειχνε να παιζει ρακετες με τον αγαπημενο της δικηγορο στον Αστερα βουλιαγμενης..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
σημερα στο STAR στην εκπομπη της Λαμπιρη ειχε βιντεο που την εδειχνε να παιζει ρακετες με τον αγαπημενο της δικηγορο στον Αστερα βουλιαγμενης..
Καί?Κακό ήταν αυτό?Εδώ κάποιοι άλλοι έπηζαν τυρί στην Λάρισα....με άσπρη ποδίτσα.....εδώ κάποιους πείραξε που έβαλε τον Μαρακάκη στην βουλή και έκανε γυμναστικη...τόσα που έχουν φάει εδώ και δεκάδες χρόνια κάποιοι δεν μας πείραξε...θα τρελλαθώ με αυτή την κωλονοοτροπία που έχουν κάποιοι....δεν τους πείραξαν που έχουν κατακλέψει την Ελλάδα...το γυμναστήριο του Μαρακάκη τους πείραξε...γι'αυτό και αυτή η χώρα θα είναι πάντα 100 και πλέον χρόνια πίσω..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Υ.Γ και ειλικρινά δεν μιλάω κομματικά...αλλά.... :jerking: :jerking: :jerking:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
17
Πόντοι
16
Τόση λατρεία με τη νεαρή βουλευτίνα;

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
141
Πόντοι
16
Φετιχ τελικα η ατιμη

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Τόση λατρεία με τη νεαρή βουλευτίνα;
Λατρεία?Καμία σχέση...το ίδιο θα έλεγα για οποιονδήποτε βουλευτή/ίνα οποιουδήποτε κόμματος....απλά σαν άνθρωπος δεν ασχολούμαι με ΑΣΗΜΑΝΤΑ πράγματα...έχω μάθει να βλέπω το δάσος και όχι το δέντρο....

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
141
Πόντοι
16
Οπως και να το κανουμε παντως ως πρωην υπηρετων θα προτιμουσα να με επιθεωρει η Ελενα.Ειδικα στους κοιτωνες μετα την κατακλυση!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom