celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 33.863
- Πόντοι
- 6.256
Φαινεται να το κατεχεις καλα το θεμα,για πες μας τις εχεις δει ολες εσυ?δυστυχως εχει μαγαρισει το μουνι της με τις πιο σιχαμενες μπουτσες...
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ![]()

Φαινεται να το κατεχεις καλα το θεμα,για πες μας τις εχεις δει ολες εσυ?δυστυχως εχει μαγαρισει το μουνι της με τις πιο σιχαμενες μπουτσες...
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ![]()

εικαζω μην ξεχνας ειμαι μνηστευμενοςΦαινεται να το κατεχεις καλα το θεμα,για πες μας τις εχεις δει ολες εσυ?![]()

Αδαμαντινος χαρακτηρας εισαι.Αδαμαντινοςεικαζω μην ξεχνας ειμαι μνηστευμενος![]()

και ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ μην το ξεχνας αυτο μουνοπανοΑδαμαντινος χαρακτηρας εισαι.Αδαμαντινος![]()

Γιατι βριζεις μισθωτε?Ηρθε ρευμα,νερο,τηλεφωνο?Πεσανε ολα μαζεμενακαι ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ μην το ξεχνας αυτο μουνοπανο![]()

σου εχω δωσει τιτλο τιμηςΓιατι βριζεις μισθωτε?Ηρθε ρευμα,νερο,τηλεφωνο?Πεσανε ολα μαζεμενα![]()

![]()
Τι φοβερό μουνι είναι αυτή η γυναίκα αλλά και τι φοβερό πίθηκα πήγε και έβαλε δίπλα της.
Κρίμα το εργαλείο
Ξεχασες τον δικηγορο τυπεΠοτε τον ετζασε τον σωματοφυλακα ; Εκει ειχα μεινει .
Ηταν υπουργος Τουρισμου ;
ΥΓ Ωραια γυναικα αλλα μαλλον δεν ξερει τι θελει . Απο τον τραγουδιστη στον σωματοφυλακα για να καταληξει με το κομματικο στελεχος .

Άλεξ;Ξεχασες τον δικηγορο τυπε![]()
Εμένα μου φαίνονται πιο απλά τα πραγματα,Ποτε τον ετζασε τον σωματοφυλακα ; Εκει ειχα μεινει .
Ηταν υπουργος Τουρισμου ;
ΥΓ Ωραια γυναικα αλλα μαλλον δεν ξερει τι θελει . Απο τον τραγουδιστη στον σωματοφυλακα για να καταληξει με το κομματικο στελεχος .
Κατάλληλα για να εξαφανίζουν καυλιά ανάμεσά τους.04-09-2024