Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Όταν φουσκώνει η μπλούζα της γυναίκας φουσκώνει το βρακί του άντρα.Οσο μεγαλωνεις τοσο με καυλωνεις Ελενα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε,όχι και Αχτσιογλου....που όταν την πρωτοείδαμε ήταν σαν ανορεξικη με μαύρους κύκλους και με κακόγουστο ντύσιμο.Μπορει που θα γραψω να το εχω ξαναπει αλλα δεν παιρνω ορκο..Ισως η Ραπτη ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στην πολιτικη σκηνη (μαζι με την Καιλη και την Αχτσιογλου) απο αποψη ομορφιας
Οι περισσότεροι πολιτικοί είναι άσχετοι από πολιτική.Παντως εχει το στυλακι...τι κανω εγω εδω? δεν ξερω τι κανω...αλλα πληρωνομαι καλα...
Νομιζω οτι ειναι ασχεση απο πολιτικα...απλα με καποιον τροπο μπηκε και βολευτηκε...
Τι να σου πω, ισως εχεις δικιο αλλα κατα δικια μου αποψη αξιζει και η Αχτσιογλου.. Μπορει να κανω λαθος αλλα αυτη ειναι η αποψη μουΕ,όχι και Αχτσιογλου....που όταν την πρωτοείδαμε ήταν σαν ανορεξικη με μαύρους κύκλους και με κακόγουστο ντύσιμο.

Αχτσιογλου ουτε για πιπα.Τι να σου πω, ισως εχεις δικιο αλλα κατα δικια μου αποψη αξιζει και η Αχτσιογλου.. Μπορει να κανω λαθος αλλα αυτη ειναι η αποψη μου![]()
Εσύ την πρόλαβες αφού χάρη στο κρατικό χρήμα άρχισε να τρώει καλά και να καλλωπίζεται κάπως...πριν από αυτά αν την έβλεπες θα συμφωνούσες μαζί μου.Τι να σου πω, ισως εχεις δικιο αλλα κατα δικια μου αποψη αξιζει και η Αχτσιογλου.. Μπορει να κανω λαθος αλλα αυτη ειναι η αποψη μου![]()
Σημασία έχει πως είναι τώρα φίλε μου και είναι αξιογάμητη.Εσύ την πρόλαβες αφού χάρη στο κρατικό χρήμα άρχισε να τρώει καλά και να καλλωπίζεται κάπως...πριν από αυτά αν την έβλεπες θα συμφωνούσες μαζί μου.
Ναι αλλά θα το δινει μόνο σε άλλους ομοιοπαθεις της Τσυριζο/λαθρολαγνους.Εγω είμαι εκτός του κύκλου των υποψηφίων.....Σημασία έχει πως είναι τώρα φίλε μου και είναι αξιογάμητη.
Θα ηταν ενα ονειρο!!Παρτουζιτσα με Καΐλη και Ραπτη, για χαλαρωση οτι πρεπει
Ωραία γυναικα !!Α ρε Ελεναρα καυλα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()