Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

την ενοχλει, ειναι σοβαρη πολιτικος πλεον
Πωωω τι μου θυμίσατε ρε παιδιά...
Είχε έρθει σαν καλεσμένη στο σχολείο μας την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS και μας μιλούσαν κάτι γιατροί και τέτοια, και ήταν κι αυτή εκεί.
Αυτό πριν καμια 12-13 χρόνια. Υπερμούναρος η κοπέλα τότε. Τώρα έχει σπάσει λίγο.
Έχω και φωτογραφία μαζί της από εκείνη τη μέρα με το κόκκινο κορδελάκι(σύμβολο κατά του AIDS) στο πέτο!
Η κοπέλα είναι πολύ ιδιαίτερη περίπτωση. Είναι πολύ σέξι , με τεράστια-υπέροχα βυζιά , τέλειο πεταχτό κώλο, φοβερά πόδια και πολύ όμορφο πρόσωπο, αψεγάδιαστο. Και όμως πρέπει να ακολουθεί σοβαρό dressing code. Η ίδια όμως είναι μικρή κοπέλα και όπως θα δείτε στα βίντεο ξέρει να τονίζει την κωλάρα της και τις βυζάρες της ακόμα και στην εκκλησία. Η κοπέλα είναι θεά, πολύ σέξι και χαραμίζετε στη βουλή. Αν έκανε καριέρα στις ταινίες του Σαλιέρι θα είχε ζωντανέψει πολύ κόσμο.
Καλα μωρή κότα με τα βυζιά έξω πήγες και συναντήθηκες με την Α.Θ.Ο.Π. κανα πουκάμισο δεν είχες να βάλεις ηλίθια![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.difernews.gr/newsgallery/29962/bg_ChpKADeL3s5zR4ZFk.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
θα τραβηξε κατι πεομαλαξεις ο παππους υπεργαλαξιακες, θα ξανανιωσε.
αριστερο/δεξι χερι εναλλαξ και παμε παλι.
μετα θα μαστιγωθηκε για την αμαρτία του αλλά αξιζε για την Ελενα.
Εγώ τη συγκεκριμένη θα τη παντρευόμουν.
Εκτός απο μουνάρα φαίνεται καλή και απλή κοπέλα...
Καλα μωρή κότα με τα βυζιά έξω πήγες και συναντήθηκες με την Α.Θ.Ο.Π. κανα πουκάμισο δεν είχες να βάλεις ηλίθια![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.difernews.gr/newsgallery/29962/bg_ChpKADeL3s5zR4ZFk.JPG[/img[/URL]]
[/quote]η χοντρουλα βυζαρες ε?
θα τραβηξε κατι πεομαλαξεις ο παππους υπεργαλαξιακες, θα ξανανιωσε.
αριστερο/δεξι χερι εναλλαξ και παμε παλι.
μετα θα μαστιγωθηκε για την αμαρτία του αλλά αξιζε για την Ελενα.
Παει ο καφες!Πωωω τι μου θυμίσατε ρε παιδιά...
Είχε έρθει σαν καλεσμένη στο σχολείο μας την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS και μας μιλούσαν κάτι γιατροί και τέτοια, και ήταν κι αυτή εκεί.
Αυτό πριν καμια 12-13 χρόνια. Υπερμούναρος η κοπέλα τότε. Τώρα έχει σπάσει λίγο.
Έχω και φωτογραφία μαζί της από εκείνη τη μέρα με το κόκκινο κορδελάκι(σύμβολο κατά του AIDS) στο πέτο!
Εκτός απο μουνάρα φαίνεται καλή και απλή κοπέλα...