Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Επίπεδα και υποεπίπεδα κυκλοφορούν εκεί έξω κοκορικο μου, μην δίνεις σημασία.... ήθελα να του πω ότι είναι μαλακάς αλλά με πρόλαβες..
Η φώτο που ανέβασες χτες υπέροχη.. Εύβοια?
Επίπεδα και υποεπίπεδα κυκλοφορούν εκεί έξω κοκορικο μου, μην δίνεις σημασία.... ήθελα να του πω ότι είναι μαλακάς αλλά με πρόλαβες..
χιχιχιχιχι...Θα την ξυνουμε για καιρο την πληγη ;;;
ΥΓ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ίσως να παραειμαι κωλογερος και κάποιες συμπεριφορές να μου φαίνονται αδιανοητες. Και μετά λέμε ότι μας φταίνε οι Ελλεεινιδες. ( Οι οποίες βέβαια είναι οι μανάδες μας, οι αδερφές μας, οι γυναικες μας και οι κορες μας.)Ναι καλά κάτι του είπες τώρα.. ;)Εξ άλλου το έχω, δηλώσει δεν βάζω, χημικά πάνω μου. Τα αφήνω γι άλλες και ΑΛΛΟΥΣ
που αρέσκονται στην λεύκανση..
Εσύ πως τα πας με όλο αυτό το κακό που μας βρήκε ους.??
Ίσως να παραειμαι κωλογερος και κάποιες συμπεριφορές να μου φαίνονται αδιανοητες. Και μετά λέμε ότι μας φταίνε οι Ελλεεινιδες. ( Οι οποίες βέβαια είναι οι μανάδες μας, οι αδερφές μας, οι γυναικες μας και οι κορες μας.)
Σας ετοιμαζω κάτι ενδιαφέρον τις επόμενες μέρες στην livetv
Iσως είσαι της <<παλιάς σχολής>> εσύ και έχεις κάποιες αξίες ζωντανές μεσα σουΊσως να παραειμαι κωλογερος και κάποιες συμπεριφορές να μου φαίνονται αδιανοητες. Και μετά λέμε ότι μας φταίνε οι Ελλεεινιδες. ( Οι οποίες βέβαια είναι οι μανάδες μας, οι αδερφές μας, οι γυναικες μας και οι κορες μας.)

Όχι, το δικό μου πια.Σε ποιο καναλι; Mega?
Όχι, το δικό μου πια.
Τι χημικα ρε φιλεναδα, με γυαλοχαρτο δε γινεται δουλεια;;![]()

Ναι.. Δεν είναι ορατή ακόμα.Βγαινει και εικονα απο το σαη;;![]()
Δεν ειναι το θεμα για εσενα γλυκεια μου. Το θεμα ειναι γι αυτο το παιδι, η, και για οσα παιδια σκεφτονται και αντιμετωπιζουν τους αλλους χωρις να τους σεβονται. Τωρα μην αρχιζω τις γεροντοφιλοσοφιες μου. Αλλα αμα δεν ανεχεσαι τους αλλους δεν ανεχεσαι τον εαυτο σου. Αν δεν σεβεσαι τους αλλους δεν σεβεσαι τον εαυτο σου. Αν δεν αγαπας τους αλλους, δεν προκειται ποτε να αγαπησεις τον εαυτο σου.Iσως είσαι της <<παλιάς σχολής>> εσύ και έχεις κάποιες αξίες ζωντανές μεσα σου
Εγώ πια όπως θα έχεις καταλάβει, μπενακις βγενακις όλα αυτά...
.. ήθελα να του πω ότι είναι μαλακάς αλλά με πρόλαβες..
χαιρετω το καραντινιακο μου σωτηρα χαιρετω το καραντινιακο μου σωτηρα!!!!.. ήθελα να του πω ότι είναι μαλακάς αλλά με πρόλαβες..
πες τα φιλε κολογερε πες τα φιλε κολογερε καλησπέρα σαςΔεν ειναι το θεμα για εσενα γλυκεια μου. Το θεμα ειναι γι αυτο το παιδι, η, και για οσα παιδια σκεφτονται και αντιμετωπιζουν τους αλλους χωρις να τους σεβονται. Τωρα μην αρχιζω τις γεροντοφιλοσοφιες μου. Αλλα αμα δεν ανεχεσαι τους αλλους δεν ανεχεσαι τον εαυτο σου. Αν δεν σεβεσαι τους αλλους δεν σεβεσαι τον εαυτο σου. Αν δεν αγαπας τους αλλους, δεν προκειται ποτε να αγαπησεις τον εαυτο σου.
......... Μιλάει για τον εαυτό του σε πρώτο ενικό……Πιθανότητες να είναι όντως μαλάκας: 77%.......Υπάρχει όμως και μια παράκαμψη για να κερδίζεις χρόνο. Μερικοί τρόποι να διαβάσεις τον μαλάκα με σχετική ασφάλεια, ακολουθώντας απλά κάποιες πολύ χαρακτηριστικές ενδείξεις. Ενδείξεις που δεν καθιστούν από μόνες τους τον άλλο μαλάκα, σου δίνουν όμως πολύτιμα στοιχεία για να τον εντοπίσεις.Ίσως να παραειμαι κωλογερος και κάποιες συμπεριφορές να μου φαίνονται αδιανοητες. Και μετά λέμε ότι μας φταίνε οι Ελλεεινιδες. ( Οι οποίες βέβαια είναι οι μανάδες μας, οι αδερφές μας, οι γυναικες μας και οι κορες μας.)
..ετσι κάνουμε εμείς...χαιρετω το καραντινιακο μου σωτηρα χαιρετω το καραντινιακο μου σωτηρα!!!!
Αυτά έλεγα και στους ακροατές μου το πρωί.. Ελπίζω να το καταλάβουν. Σοφά μιλάς!Δεν ειναι το θεμα για εσενα γλυκεια μου. Το θεμα ειναι γι αυτο το παιδι, η, και για οσα παιδια σκεφτονται και αντιμετωπιζουν τους αλλους χωρις να τους σεβονται. Τωρα μην αρχιζω τις γεροντοφιλοσοφιες μου. Αλλα αμα δεν ανεχεσαι τους αλλους δεν ανεχεσαι τον εαυτο σου. Αν δεν σεβεσαι τους αλλους δεν σεβεσαι τον εαυτο σου. Αν δεν αγαπας τους αλλους, δεν προκειται ποτε να αγαπησεις τον εαυτο σου.