kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 46.963
- Πόντοι
- 6.256
την καλυτερη μπουγατσα την εφαγα στο λονδινοθα μου φέρεις μπουγάτσα?
την καλυτερη μπουγατσα την εφαγα στο λονδινοθα μου φέρεις μπουγάτσα?
fish n chips νομιζω ειναι εκει η σπεσιαλιτέ τους. Δεν έχω πάειτην καλυτερη μπουγατσα την εφαγα στο λονδινο
δεν εχει με φλουρι :- του χρονου παλιθα μου φέρεις μπουγάτσα?

κριμαςδεν εχει με φλουρι :- του χρονου παλι![]()
![]()
Αααα σ αυτό το επιστημονικό επίπεδο μιλας. Ναι εκει υπάρχει ένα θέμα αλλά δεν πειράζει ας πληρώσουμε για το καλό της πατρίδας.αφου πορνο εννοουσα τη συναλλαγη με αφμ και εφορια καλε, θα σε πηδανε βρε
Εεεεελα σοβαρεψουθα μας πουλάει και μαύρα τι σόι παραδοσιακή ελληνική επιχείρηση θα είναι

θα πέσει ο ΦΠΑ βγήκαμε αγορές κτλ Εξάλλου εσύ αντιπροσωπεύεις ένα success story αφου οπως ειχα δει σε μια συνέντευξη σου ξεκίνησες το πορνο λόγω της κρίσης στην Ελλάδα και λίγα χρόνια αργότερα είσαι στη δημιουργία μιας επιχείρησης μια χαρά μπράβοΑααα σ αυτό το επιστημονικό επίπεδο μιλας. Ναι εκει υπάρχει ένα θέμα αλλά δεν πειράζει ας πληρώσουμε για το καλό της πατρίδας.
:o :-*Ααααα, και κάτι που οφείλω στους φίλους που ρωτάνε. Το επομενο Σάββατο Κυριάκο θα ανεβω Θεσσαλονικη

αουτς πονεσα είστε πολλυ άγρια αλλά μ αρέσει!!!!Εεεεελα σοβαρεψου![]()
Εσύ παναγο γιατι δεν συμμετέχεις στην ταινία με τους μπάτσους?αουτς πονεσα είστε πολλυ άγρια αλλά μ αρέσει!!!!
ένας ένας με τη σειρά. Εξάλλου εμένα μπάτσος δε μου πάει μόνο ανθυπολοχαγος και να τιμωρω την άτακτη λοχια στα μαγειρεία που την έχω βάλει υπηρεσία!!!! Επειδή το φαΐ δεν βγήκε καλό και μου παραπονεθηκαν οι φαντάροι. Είδατε τηΕσύ παναγο γιατι δεν συμμετέχεις στην ταινία με τους μπάτσους?
Μπορεις να κανεις αυτον στην κυπρο με τις φιλιππινεζεςένας ένας με τη σειρά. Εξάλλου εμένα μπάτσος δε μου πάει μόνο ανθυπολοχαγος και να τιμωρω την άτακτη λοχια στα μαγειρεία που την έχω βάλει υπηρεσία!!!! Επειδή το φαΐ δεν βγήκε καλό και μου παραπονεθηκαν οι φαντάροι. Είδατε τη

Αφου ειναι οικογενειακή η επιχείρηση., αλλα μην τυχόν κ η Ιννα φάει αλλουνού καυλι... Θα γίνει χαμος...![]()
![]()
ναι αλλά τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου πάλι δικά μου?? Το λες κ άδικο...Αφου ειναι οικογενειακή η επιχείρηση.
Και μελαχρινή ωραία ήσουν όπως και το στήθος σου πριν το σήκωμα.!!!!!Αααα σ αυτό το επιστημονικό επίπεδο μιλας. Ναι εκει υπάρχει ένα θέμα αλλά δεν πειράζει ας πληρώσουμε για το καλό της πατρίδας.