Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Δεύτερο κ τρίτο που έγραψες.. Έχει κι άλλες ενότητες αλλά σε δεύτερη φασηΤι θα αφορά?
E shop?
Κατι επαγγελματικό?
Δεύτερο κ τρίτο που έγραψες.. Έχει κι άλλες ενότητες αλλά σε δεύτερη φασηΤι θα αφορά?
E shop?
Κατι επαγγελματικό?
Μη φέρεις κινέζικους δονητές ε?Δεύτερο κ τρίτο που έγραψες.. Έχει κι άλλες ενότητες αλλά σε δεύτερη φαση
Δεν θα είναι sex shop..Μη φέρεις κινέζικους δονητές ε?
( αμα δεν πω τη μαλακία μου, one per day ,θα σκάσω. )
τι θα πουλας?
http://[URL unfurl="true"]www.trikalaidees.gr/wp-content/uploads/2017/04/18157069_10213289325975895_4346150537027574154_n.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Επιτέλους, λίγο σέβας πια,
Σου παει η γραβαταΟλα καλα με το exelen.. Απλά ήταν πιο πολύπλοκο από ότι φαινόταν στην αρχή, το κατασκευαστικο κομμάτι..
Προς τα μέσα του Φεβρουαρίου θα είναι επάνω το δυο πρωτα κομμάτια του του.
Καλημερα σε ολους![]()
![]()

θα είναι πολλυ ενδιαφέρον σαιτ σίγουρα τώρα θα μπαίνουμε και σε δύο σαιτ για να μη βαριόμαστεκαι σε σχέση με το ντύσιμο τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσε να είναι...
έτσι τα λαϊκά είδωλα τα αγαπάει ο κόσμος!!!Οτι και να κανει η Ελενα την αγαπαμε!
Μακάρι φίλε, να με βοηθήσει να ξεπεράσω τις κοντές.Για κάποιο λόγο πιστεύω ότι θα περιέχει σίγουρα χαρακτήρα διπλό . Ίσως υπάρχουν σεμινάρια σχετικά με το σεξ , την απόδοση μας, του πώς θα ξεκλειδώσουμε πολλά ταμπού στον εαυτό μας κλπ. Μπορεί να απευθύνεται και σε γυναίκες και σε άνδρες όσο αφορά την ερωτική συνεύρεση και την σεξουαλική εμπειρία. Με θεωρία αλλά και πρακτικό κομμάτι. (Έτσι και δεν ισχύει τουλάχιστον έχω καλή ιδέα για το μέλλον)
Μακάρι φίλε, να με βοηθήσει να ξεπεράσω τις κοντές.

Σε ευχαριστω πολύ γιαβρι μου.Διάβασα αρκετές σελίδες πίσω. Είναι εμφανές οτι η Ελενα έχει μυαλό επειχειρηματικό (έχει ήδη φτιάξει brand), και οτι οι σκέψεις της ξεπερνούν τα στενά όρια της "δουλειάς".
Είναι επίσης εμφανές οτι εδώ και καιρό σκέφτεται ένα άνοιγμα.
Η Ελενα είναι έξυπνη γυναίκα, η οποία μάλιστα λόγω εμπειρίας ξέρει τα βαθύτερα κίνητρα των ανθρώπων και πως να τα εκμεταλευτεί. Κάτι κοριτσάκια οπυ συναντώ να κάνουν business development, τα τρώει για πρωινό.
Καλή επιτυχία σε ό,τι επιχειρήσει

Δεν είναι προσωπικό site.. Eιναι μια μικρή επιχείρηση με έναρξη στην εφορία και αφμΝομίζω ότι η Έλενα είναι η πρώτη Ελληνίδα της συγκεκριμένης δουλειάς που δημιουργεί το δικό της προσωπικό σαιτ συνήθως προσωπικό σαιτ έχουν πολλές από εξωτερικό αλλά δε νομίζω κάποια Ελληνίδα να είχε η έχει κάνει σαιτ εκτός και αν κάνω λαθος
Σου παει η γραβατα![]()

;)και σε σχέση με το ντύσιμο τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσε να είναι...