Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Δεν έχεις ανάγκη, εκτός από ψηλομύτα και άσχημη είσαι και σα φιάλη της πετρογκαζ.![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν έχεις ανάγκη, εκτός από ψηλομύτα και άσχημη είσαι και σα φιάλη της πετρογκαζ.![]()
![]()
![]()
![]()
Αααα, αυτός σε βρίζει, αλλα κανένα πρόβλημα ε?
Μπα στα 38 δεν εχει παρουσιαστει προβλημα ακομα
Eιναι ζαβοΑααα, αυτός σε βρίζει, αλλα κανένα πρόβλημα ε?
και τον παω με το μαλακο και τοιχο τοιχο..
εχω πεσει θυμα της αυρας του

Απο γιαγια ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ . Απο παππου Ισπανοεβραιοελληνα. Τρεχα γυρευεΚατι ασχετο,η Ελενα απο που καταγεται;

Είσαι 38 ρε θηρίο; να μη γράψω το κλασσικό "δεν σου φαίνεται", αλλά το ότι είσαι στην πιο επικίνδυνη ηλικία για να τη πατήσει κάποιος μαζί σου, γιατί διαθέτεις το συγκεκριμένο παρουσιαστικό, την αύρα, την εμπειρία και (γιατί όχι;) την φρεσκάδα (ακόμα), που όλα μαζί είναι ένα ακαταμάχητο μείγμα για αρκετούς από εμάς, οπότε "αγαπησιάρηδες μακριά"!

Είσαι 38 ρε θηρίο; να μη γράψω το κλασσικό "δεν σου φαίνεται", αλλά το ότι είσαι στην πιο επικίνδυνη ηλικία για να τη πατήσει κάποιος μαζί σου, γιατί διαθέτεις το συγκεκριμένο παρουσιαστικό, την αύρα, την εμπειρία και (γιατί όχι;) την φρεσκάδα (ακόμα), που όλα μαζί είναι ένα ακαταμάχητο μείγμα για αρκετούς από εμάς, οπότε "αγαπησιάρηδες μακριά"!

Απο γιαγια ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ . Απο παππου Ισπανοεβραιοελληνα. Τρεχα γυρευε
Καλημερα![]()
Ε καλά τώρα.. Μην γράψω όλο το γενεαλογικό δέντρο τώραΟι αλλοι δυο παππουδες;Τους ξεχασες.
Και εις τας βουνοκορφάς; ΕνδιαφέρονEκ του τμηματος εξωτερικων μεταδοσεων....
Το tour (και τελευταιο) που θα κανω, θα ειναι Θεσσαλονικη 7-8 Δεκεμβρη , Αλεξανδρουπολη 9-10 Δεκεμβρη , Ιωαννινα (και περιξ εις τας βουνοκορφας) 11-12 Δεκεμβρη..
Αυτην την φορα θα κανω και travel-video <<με footage απο ταςεξοχας κ χωρις σκανδαλιστικο περιεχομενοο>> για να ξεκιναει σιγα σιγα κ το καναλι στο γιουτιουμπι
...

Πανω κει στα ΠαπιγκαΚαι εις τας βουνοκορφάς; Ενδιαφέρον![]()

Κριμα φίλε. Και γω απογοητευμενος ειμαι.απο κρητη δεν θα ερθεις ελενα τελικα;κριμα..
Να ρωτησουμε και τους φιλους απο τους αλλους νομους ... Τι λεςΚριμα φίλε. Και γω απογοητευμενος ειμαι.
Ηράκλειο