Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Για ραντεβου εισαι ακόμα διαθέσιμη?
Γενικα ναι.... Αποψε οχι

Για ραντεβου εισαι ακόμα διαθέσιμη?

Ενα κιμπαλ θα παρω...Έλενα τι θα ψωνίσεις στα black Friday τα ξενοφερτα αμερικανικά έθιμα?![]()
Φοβαμαι μην λασπωσω τα πατουσακια μουΔε βγαινει εξω με βροχή η κιουρία

Το καλοκαιρι ελπιζω να οργανωσω διακοπες κατω ... Θελω πολυ να ερθω, αλλα θελει κ χρονο αρκετο, διαθεσιμοαπο κρητη δεν θα ερθεις ελενα τελικα;κριμα..
κιμπαλ αυτό που στερεωνεις ψηφιακές κάμερες και κινιτα ε? Εγώ θα πάρω ατμοσιδερο για να μάθω να σιδερωνω γιατί άμα ο άνδρας δεν είναι νοικοκύρης είναι δύσκολο να παντρευτεί και φοβάμαι μη μείνω στο ράφι.Ενα κιμπαλ θα παρω...
<<ξενοφερτα αμερικανικά έθιμα>>... Μια χαρα ειναι αυτα . Αμα συμφερουν απο τιμες
ΝΑΙ ΑΥΤΟ ;)κιμπαλ αυτό που στερεωνεις ψηφιακές κάμερες και κινιτα ε? Εγώ θα πάρω ατμοσιδερο για να μάθω να σιδερωνω γιατί άμα ο άνδρας δεν είναι νοικοκύρης είναι δύσκολο να παντρευτεί και φοβάμαι μη μείνω στο ράφι.
Και πως θα πλενεις μεχρι το πασχα...Εμένα μου χάλασε το πλ .πιάτων,
Αν κάποιος βρει κάτι τη μεγάλη παρασκευή ας στείλει πμ
θέλω και μια 50 ρα τηλεόραση για τους προφανεις λόγους. Τεσπα μεγια. Κάποια άσχημη μπαζο θα βρεθεί να μας κοιτάξει και εμάς δεν αγχώνομαι. Άσε γιατί ο διαβολος κυνηγά εσένα και εμένα πριν είχα 666 στο insta και τσέκαρε λίγο και το δικό σου κανάλι στο YouTube... Φέρνω να μας λιβανισω...ΝΑΙ ΑΥΤΟ ;)
Aγια θα πραξεις. Εισαι και παιδι της παντρειας τωρα . Αυτα πρεπει να τα προσεχεις(ο διαβολος κρυβεται στις λεπτομερεις και στα ατμοσιδερα βεβαιως βεβαιως
)
πλύνε παραδοσιακά μας έφαγε η τεχνολογίαΕμένα μου χάλασε το πλ .πιάτων,
Αν κάποιος βρει κάτι τη μεγάλη παρασκευή ας στείλει πμ
Αν μου χαλάσει και το ρούχων να πάρω σκάφη?πλύνε παραδοσιακά μας έφαγε η τεχνολογία
δεν ειναι κακό... Γιατί να χαλάσει μωρέ από το καιρό του Ιμπραήμ τα έχεις? ΤεσπαΑν μου χαλάσει και το ρούχων να πάρω σκάφη?
Δε μας τα λες καλά πανάγο.
με συγχωρείς,αλλά τα knots,ήταν σε χαμηλά επίπεδα (5-6)...Φυσαγε ΑΦΟΥ![]()
....
Α έχεις κ άνεμοδείκτη κ μετράς τα knotsμε συγχωρείς,αλλά τα knots,ήταν σε χαμηλά επίπεδα (5-6)...

Δεν εξηγούνται αυτά. Είναι παιχνίδια του μυαλούΜπορείς να το εξηγήσεις λίγο?
δεν σε πρόλαβα στο ασανσέρ...ανέβηκες φουριοζα...Α έχεις κ άνεμοδείκτη κ μετράς τα knots![]()
Γιατί δεν ήρθες να μου τοκινγκ λιγουλάκι. Ντρεποσουν
Καλημέρα σε όλους :-* :-*![]()