Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Άιντε μέρα που ναι σήμερα.. οι Αμαρτωλοι...η σημαια ειναι σε υποστολη βαλε κατι να παμε για επαρση![]()

Από ένα ντοκυμαντερ που γύρισα με το νατσιοναλ
gεογραφικ

Άιντε μέρα που ναι σήμερα.. οι Αμαρτωλοι...η σημαια ειναι σε υποστολη βαλε κατι να παμε για επαρση![]()

μαλακία πάντως που το σάιτ δε δέχεται mastercard στην πληρωμή....να το πεις αυτό στα παιδιά....χάνουν συνδρομές...δε το λέω εγώ...ένας φίλος από το χωριό...χαχααχαΆιντε μέρα που ναι σήμερα.. οι Αμαρτωλοι...
Από ένα ντοκυμαντερ που γύρισα με το νατσιοναλ jεογραφικ![]()
Ήταν μεγάλο πρόβλημα αυτό. Όντως. Και το ξέρουν. Μεγάλη κ δύσκολη κ γραφειοκρατία διαδικασία να την βάλεις στο site. Αλλά νομίζω σε λίγο καιρό θα έχει μπει.μαλακία πάντως που το σάιτ δε δέχεται mastercard στην πληρωμή....να το πεις αυτό στα παιδιά....χάνουν συνδρομές...δε το λέω εγώ...ένας φίλος από το χωριό...χαχααχα
Θα γυρίσουμε στα σπήλαια καλέ??Κάτι τύποι που θέλουν να τρωμε όλο κρέατα κ τέτοια του διαβόλου πράγματα. >![]()
Καλημέρα... Θα το δείξει στη Nova;Άιντε μέρα που ναι σήμερα.. οι Αμαρτωλοι...
gεογραφικ![]()

...του ελεους?.... όχι γρίφος.. αδελφή είμαι.
Κοίτα μην τον έχω εγώ..Θα γυρίσουμε στα σπήλαια καλέ??
Έτσι θα σ έχει ο πανάγος
Ναι στο prime time zone ;).Καλημέρα... Θα το δείξει στη Nova;![]()
Με υπότιτλους ελπίζω ;)Ναι στο prime time zone ;).
Ποτέ μην λες ποτέ.. Αυτό το δεν, μπορεί να αλλάξει εκεί που δεν το περιμένεις.
Κάτι τύποι που θέλουν να τρωμε όλο κρέατα κ τέτοια του διαβόλου πράγματα. >![]()
εσυ και εγω ποτε θα το γυρισουμε μωρο μου???Ναι στο prime time zone ;).
το όνειρο μου να με σέρνεις!!!Κοίτα μην τον έχω εγώ..![]()
![]()
Άλλοι ψητά άλλη ωμά άλλοι ημιωμα..Πσητά ή ωμά;![]()
γουστάρω το όνειρο μου είναι τα σάντουιτς!!!Άιντε μέρα που ναι σήμερα.. οι Αμαρτωλοι...
gεογραφικ![]()
Κάτσε να πάμε πρώτα κ μετά θα γυρίσουμε. Έτσι πάει η σειραεσυ και εγω ποτε θα το γυρισουμε μωρο μου???
εγώ τι νούμερο είμαι? Το τρία?Κάτσε να πάμε πρώτα κ μετά θα γυρίσουμε. Έτσι πάει η σειρα![]()
Νου σου εσυΓυναικα..... ΚΑΦΕ.

Αργείς ακόμα για τρια.. Είσαι μικροεγώ τι νούμερο είμαι? Το τρία?