kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 47.452
- Πόντοι
- 6.256
Στείλε πμ στον πανάγο,Έλενα, εκτός από το Schachmach έχεις άλλη ταινία που να κάνεις anal?
Τα ξερει καλύτερα απτην έλενα
Στείλε πμ στον πανάγο,Έλενα, εκτός από το Schachmach έχεις άλλη ταινία που να κάνεις anal?
Στείλε πμ στον πανάγο,

χάχαχαχαχαχ κλαίω ναι όντως είμαι μεγάλος φαν το παραδεχομαι. Δε νομίζω να έχει άλλο anal αν κάνω λάθος βέβαια θα το πει η ίδιαΣτείλε πμ στον πανάγο,
η stratocaster ειναι δεσμευση απο μονη τηςΑχαχα. Όχι φίλε μου. Είμαι πολύ νέος ακόμη για να δεσμευτω

Και κάποια στιγμή να μας πεις πως φτιάχνεσαι με ελληνικό πορνό,χάχαχαχαχαχ κλαίω ναι όντως είμαι μεγάλος φαν το παραδεχομαι. Δε νομίζω να έχει άλλο anal αν κάνω λάθος βέβαια θα το πει η ίδια
μόνο με Έλενα και με κάνα δυο άλλες φτιάχνονται μη νομίζειςΚαι κάποια στιγμή να μας πεις πως φτιάχνεσαι με ελληνικό πορνό,
Εμένα για Βίοι Αγίων μου μοιάζουν.
Δεν τις βαρέθηκες?μόνο με Έλενα και με κάνα δυο άλλες φτιάχνονται μη νομίζεις
δε πολύβλεπω μη νομίζειςΔεν τις βαρέθηκες?
Τρεις φορές τη μέρα?δε πολύβλεπω μη νομίζεις
Στείλε πμ στον πανάγο,

Βουντού ΒουντούΜάγια τους κάνει και χωρίς να τη συναντήσουν τους κατακτά?
Τι γίνεται μ αυτό το κορίτσι?

Του ελέους,.... όχι γρίφος.. αδελφή είμαι.

Ποτέ μην λες ποτέ.. Αυτό το δεν, μπορεί να αλλάξει εκεί που δεν το περιμένεις.Είναι ευγενικός χαρακτήρας φίλε μου. Δεν προσβάλει , έχει διπλωματία και όλο το πακέτο της κοπέλας που θα θέλουμε να έχουμε άλλα δεν... Τόσο απλά
Και κάποιος μου πε ότι δε μπορεί να κάνει ενα μουσακά της προκοπής,
Κάτι τύποι που θέλουν να τρωμε όλο κρέατα κ τέτοια του διαβόλου πράγματα. >Ποιος το λεει αυτο;
Καλημέρα γιαβρι μου. Σε ευχαριστώΤο Έχω ξαναπεί σε πμ το λέω κ εδώ!
Από την πολύ μικρή εμπειρία μου στους χώρους του bou θαυμάζω τον τρόπο έκφρασής σου !
Φαίνεσαι ειλικρινείς κ σωστή επαγγελματίας!
Δεν σε σε γνωρίζω προσωπικά αλλά μπορεί να αξιωθω κ να σε συναντήσω!
Αυτά!
Την Καλημέρα μου![]()

η σημαια ειναι σε υποστολη βαλε κατι να παμε για επαρσηΚαλημέρα γιαβρι μου. Σε ευχαριστώ![]()
![]()
![]()