Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Ουτως η αλλως για δεσιμο ειμαστε ...Η συνταγή να δέσει, εμείς μετά όμως θα είμαστε για δέσιμο ;)
Λιγο ακομα δεν θα εβλαπτε ;)Ουτως η αλλως για δεσιμο ειμαστε ...Η συνταγή να δέσει, εμείς μετά όμως θα είμαστε για δέσιμο ;)
Λιγο ακομα δεν θα εβλαπτε ;)Ωραίο κόλπο αυτό. Θα παρκάρεις έτσι έξω από σούπερ μάρκετ κι εγώ θα τους βουτάω τα ψώνια, χαμπάρι δεν θα πάρουν...

Μήπως έπεσες δυνατά κι έπαθες αμνησία;απορω ρε γαμωτο ...που πας και τα κανεις και δεν εχει τυχει ποτε να πεσω πανω στην πορτα σου
Ε μα η Αθηνα... ειναι μεγαληΜήπως έπεσες δυνατά κι έπαθες αμνησία;
...ξεχνιεται τετοια ....χωριστρα ;;;Μήπως έπεσες δυνατά κι έπαθες αμνησία;
Αμα ειναι samsung s10 ++++++++++ plus και πανω ναιπου θα βγεις αυριο να δοκιμασω την καμερα του κινητου μου???![]()
![]()
![]()
Καλο ειναι και αυτοhuawei p30 pro ατυχησα.....![]()
![]()
οποιος την βγαλει..καλυτερη κερδιζει!!!Καλο ειναι και αυτο... Ελα να τα κοντραρουμε
Μέσα είμαι ;)Αμα ειναι samsung s10 ++++++++++ plus και πανω ναι![]()
Θα χασεις στο daylight θα κερδισεις στο night mode .. Aρα ισοπαλια . Θα πρεπει να βαλουμε διαιτητηοποιος την βγαλει..καλυτερη κερδιζει!!!

Εχεις ?Μέσα είμαι ;)
ας βγαλω εγω τις φωτογραφιες και σ αφηνω να κερδισεις μετα....χαχαχαχαΘα χασεις στο daylight θα κερδισεις στο night mode .. Aρα ισοπαλια . Θα πρεπει να βαλουμε διαιτητη![]()
Την εφτιαξα ωραια ?? <<Κομμωτηριο>> ημουν.......ξεχνιεται τετοια ....χωριστρα ;;;
ας βγαλω εγω τις φωτογραφιες και σ αφηνω να κερδισεις μετα....χαχαχαχα