athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 120.616
- Πόντοι
- 16.631
Καλο βραδυ :-* :-*Περαστικη αφου μια καλησπερα και φιλια σε ολους :-* :-*
Καλα να περασετε το βραδυ σας![]()
![]()
Καλο βραδυ :-* :-*Περαστικη αφου μια καλησπερα και φιλια σε ολους :-* :-*
![]()
κωλομπαραδικητσου η again με τις καποτες.επειδη έμαθαν γαμαω again and again![]()
![]()
![]()
τους είπα ότι τόν εχο μικρό τον Βιλο αλλα με είπαν ότι ο Αλλάχ έφτιαξε τα μικρά πέη για το πρωκτικο σεξ
θα είναι κολοδιαφημιση...
![]()
![]()

Περαστικη αφου μια καλησπερα και φιλια σε ολους :-* :-*
![]()
Περαστικη αφου μια καλησπερα και φιλια σε ολους :-* :-*
![]()
Μπανακι και ταινια ..Μπες στο μπάνιο γρήγορα χαλιά έγινες χαχαχ
Φιλιά αφου
Καλημέρα Έλενα. Πόσοι έπεσαν πάνω στην ανοιχτή πόρτα;Kαλημερα και καλη εβδομαδα![]()
![]()

καλως το κοριτσι...μας την εστρωσες την εβδομαδα..να σαι σιγουρηKαλημερα και καλη εβδομαδα![]()
![]()
Όπως το δει κανείς, την έστρωσε ή την αναστάτωσε;καλως το κοριτσι...μας την εστρωσες την εβδομαδα..να σαι σιγουρη

...ας αναστατανομουν ετσι καθε μερα ...εδω που ειμαι χωματερη εχει καταντησει με τοσα μπαζαΌπως το δει κανείς, την έστρωσε ή την αναστάτωσε;![]()
Πάρε τηλέφωνο στο Δήμο, νομίζω υπάρχει ειδική υπηρεσία για αυτό ;)...ας αναστατανομουν ετσι καθε μερα ...εδω που ειμαι χωματερη εχει καταντησει με τοσα μπαζα
που φωτογραφηθηκες σκουριες χαλκιδικη στα ορυχεια ?Περαστικη αφου μια καλησπερα και φιλια σε ολους :-* :-*
![]()
Χαχα ...Καλημέρα Έλενα. Πόσοι έπεσαν πάνω στην ανοιχτή πόρτα;![]()
Ετσι , να παει ομορφα μεχρι τελους ;)καλως το κοριτσι...μας την εστρωσες την εβδομαδα..να σαι σιγουρη
Ωραίο κόλπο αυτό. Θα παρκάρεις έτσι έξω από σούπερ μάρκετ κι εγώ θα τους βουτάω τα ψώνια, χαμπάρι δεν θα πάρουν...Χαχα ...![]()
καν δυο που ειχαν κατι σακουλες στα χερια κ δεν προσεχαν
![]()
![]()
mix σε σωστες αναλογιες ... Να δεσει η συνταγηΌπως το δει κανείς, την έστρωσε ή την αναστάτωσε;![]()

Η συνταγή να δέσει, εμείς μετά όμως θα είμαστε για δέσιμο ;)mix σε σωστες αναλογιες ... Να δεσει η συνταγη![]()
Ναι με πηρε η Greenpeace, για να δειξουν στον κοσμο πως θα καταντησει η περιοχη απο την επενδυσηπου φωτογραφηθηκες σκουριες χαλκιδικη στα ορυχεια ?