Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Εγκεφαλικογαμησα ε Τάκη γαμησα ε δες κριτικές και θα ξαναπαρουμε φίλε. Όταν φοράω ταβρουχα
Εγκεφαλικογαμησα ε Τάκη γαμησα ε δες κριτικές και θα ξαναπαρουμε φίλε. Όταν φοράω ταβρουχα
ρε Τάκη γαμησαμε είμαστε πνευματοσωματικες οντότητες. Όταν φοράω τα ρούχα κύριος ξεβρακωτος καριόλης αυταΕγκεφαλικο![]()
βγαζει το brutality του, (που του εχει απαγορευσει η πεθερα)ειναι κομψο παιδι ο παναγης.
οχι αισχρος και χυδαιος σαν εσενα..
με τζακούζι μπάνιο σαμπάνια σούσι και πούρο Αβάνας θα ολοκληρωθεί η εκπαίδευση και θα μου δώσεις το πτυχίο μου με την υπογραφή σου από κάτω να το δείχνω και αλλού...Του κανω μαθηματα να του αναπτυξω και την σκληρη του μερια ... Θελει λιγο δουλιτσα ακομα , αλλα πιστευω θα εχουμε αισιο αποτελεσμα.
Τα περνει ταγαμματαγραμματα
αλλα δεν στρωνει τον κωλο του κστω να διαβασει >
ολο στις καφετεριες και σε αλλα μερη του σατανα τον βρισκω >
>
![]()
καταλαβα.εχει πεθανει κ αυτος και δεν το ξερειβγαζει το brutality του, (που του εχει απαγορευσει η πεθερα)σε μενα και σε αλλες κορασιδες ..
Εμενα μ αρεσει ομως . θΥΜΑΜΑΙ ΠΑΛΙΑ ΣΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΤΙ ΩΡΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ![]()
![]()
βγαζει το brutality του, (που του εχει απαγορευσει η πεθερα)σε μενα και σε αλλες κορασιδες ..
Εμενα μ αρεσει ομως . θΥΜΑΜΑΙ ΠΑΛΙΑ ΣΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΤΙ ΩΡΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ![]()
![]()
εγώ πηδηξα από το 2 έχω και φώτο.... Μπράβο Τάκη αξιος και όλα τα μουνακια στο γήπεδο τα έχεις πετσοκοψει μαθαίνω...Σου χω πει οτι εχω πηδηξει παικτρια απο το power of love 1?![]()
εγώ πηδηξα από το 2 έχω και φώτο.... Μπράβο Τάκη αξιος και όλα τα μουνακια στο γήπεδο τα έχεις πετσοκοψει μαθαίνω...
πάμε στο καστιγκ για 3?εγω περιμενω το πολ3 για να γαμησω.
πάμε στο καστιγκ για 3?
Ειχα στειλει αιτηση για το 2...αλλα με εκοψαν επειδη ειχα φωτο με μπουρνουζι... :S
![]()
![]()
![]()
για να μην φαινεται το ....ργαλειο
![]()
ΥeahΤι εγκεφαλικό μωρή καυλιαρα στο ανθός της νιότης μου και της τεστοστερόνης μου... Ορίστε πάρε σκληραδα να έχεις. Εγκεφαλικό μαζί την επόμενη στο ιατρικό να με πας να ξες
Ελα βρε πλακα εκανα απο κει...
Καπως ετσιΣαν τον ζαχο δογκανο ημουν..και γαμω τις φωτογραφιες!!!![]()
μπανιστηριτζης τυπε?Σε είδα μόλις που κάνεις μπανάκι....
και δω κανω σεξακιΣε είδα μόλις που κάνεις μπανάκι....
Ριχνει και καμμια ματια στο ινστα ;)μπανιστηριτζης τυπε?