gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 11.731
- Πόντοι
- 4.696
Τι περιμένεις σε αυτή τη στάση??
Μα ειναι προφανες μαζευει δολωματα απο τα βραχακια για να παει μετα για καθετη.
τι δεν καταλαβαινεις ;;;; XAXAXAXAX
Τι περιμένεις σε αυτή τη στάση??
Ναι πεταλιδες..Μα ειναι προφανες μαζευει δολωματα απο τα βραχακια για να παει μετα για καθετη.
τι δεν καταλαβαινεις ;;;; XAXAXAXAX
Εμπνευση, για να συγγραψω ενα δοκιμιο για τα κυματα της θαλασσας ...Τι περιμένεις σε αυτή τη στάση??
Εμένα;Εσενα θελω να παρω, αλλα δεν εχω αποφασισει που θα σε παω ... YET![]()
Εσενα θελω να παρω, αλλα δεν εχω αποφασισει που θα σε παω ... YET![]()
Οχι το γλυκο μου..Εμένα;
Στα αζήτητα;
Μμμμ μια μελαγχολια διακρινω η κανω λαθος.
Σε κανενα καπη για τηλιο
Εκεινη τη σκέτη συνοδεία, παγκάκι με πασατέμπο, που λεγαμε για το σεπτεμβρη πότε θα γίνει;Οχι το γλυκο μου..
Γιατι στα αζητητα?
Εμπνευση, για να συγγραψω ενα δοκιμιο για τα κυματα της θαλασσας ...![]()
Γεια σου ρε ελενα, μουνα της διαστροφης, ξεκωλακι, καργιολακι και αναφτρα!!!!![]()
Πςςςςς με ειχε ξεφυγει αυτο το σεξουλιαρικο σχολιο του παλιοπαιδου που τον κυνηγαει η πεθερα
την έχουμε ανάγκη στη βουλή με ταγερακι μαύρο καλσόν και βαθύ ντεκολτέ.... Για το υπουργείο παιδείας η οικονομίαςΨηφίζω Έλενα "δαγκωτό"
γειά σου κυρία Έλενα πνευματώδης με χιούμορ άποψη και ωραίο χαμόγελο!!!Γεια σου ρε ελενα, μουνα της διαστροφης, ξεκωλακι, καργιολακι και αναφτρα!!!!![]()
Ελα βρε πλακα εκανα απο κειΔεν θέλουμε φωτο με ψυχικά χαρίσματα ελεναρα ,μονο με τα σωματικά σου θέλουμε![]()
Μπαααα.... Δεν θα παρω ευχαριστωτην έχουμε ανάγκη στη βουλή με ταγερακι μαύρο καλσόν και βαθύ ντεκολτέ.... Για το υπουργείο παιδείας η οικονομίας
γειά σου κυρία Έλενα πνευματώδης με χιούμορ άποψη και ωραίο χαμόγελο!!!
ειναι κομψο παιδι ο παναγης.Τι ειναι αυτα τα γλυκαναλατα ρε μεγαλε???ποτε θα γινεις σκληρος καργιολης????!!!!!
Ακου εκει "πνευματωδης με αποψη"???!!!να γαμησεις θες ή να περασεις στο πανεπιστημιο??? :S
Του κανω μαθηματα να του αναπτυξω και την σκληρη του μερια ... Θελει λιγο δουλιτσα ακομα , αλλα πιστευω θα εχουμε αισιο αποτελεσμα.Τι ειναι αυτα τα γλυκαναλατα ρε μεγαλε???ποτε θα γινεις σκληρος καργιολης????!!!!!
Ακου εκει "πνευματωδης με αποψη"???!!!να γαμησεις θες ή να περασεις στο πανεπιστημιο??? :S