panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 7.899
- Πόντοι
- 9.036
έκατσα φρόνιμα τελικά... Είμαι καλό. ΠαιδάκιΚανονισε να λερωσεις το πληκτρολογιο![]()
έκατσα φρόνιμα τελικά... Είμαι καλό. ΠαιδάκιΚανονισε να λερωσεις το πληκτρολογιο![]()
Καλο μηνα Νικο :-* και καλη Αυγουστιατικη αδεια να εχετε ΟΛΟΙ :-* :-*, η τουλάχιστον οσοι εχετε την πολυτελεια να τις απολαυσετε![]()
Εδω διπλα η φωτο, μην φανταστειτε τιποτα διακοπες. Δεν προκυπτουν φετος :-(
Εχει καλυτερη εφαρμογη υποθετω τωρα ε?γεια σου αγαπημένη... ωραία προοπτική. φουσκωσε το παντελονι

Αδιαβροχο ΑΦΟΥ για ατυχήματα τετοιου ειδουςΚανονισε να λερωσεις το πληκτρολογιο![]()
Ειναι πριν καμμια βδομάδα η φωτο.. Εχω απαγορευτικο για μπανιοΚαλημέρα μπέμπα!!
Πάντως δεν μας τα λες καλά, σήμερα που έφυγα για κέντρο πηγές στην εξωτική παραλία.. ;)
Τι επεσα στο νερονα ενημερωσω τους συναυνανιστες ότι ετσι όπως ειχε ξαπλωσει στην φωτογραφια η κυρια ελενα, ειχε ένα μικρο ατυχηματακι στην συνεχεια :
![]()
Εξεχοντα ρολο.. Ισως εκει κρυβεται ολη η αληθειαΑυτο το συμπερανες πριν ή αφου εφυγαν τα χοντραδια; Παιζει ρολο.

Αυτα ειναι φιλοσοφικα ερωτημα. Δεν ειναι για το μπου.. Αιντε >Τη γαμας ή δε τη γαμας τωρα κυριε προεδρε;
ακριβώς το έχω και για τις ταινίες της αγαπημένης μου Έλενας αδιάβροχοΑδιαβροχο ΑΦΟΥ για ατυχήματα τετοιου ειδους![]()
Εξεχοντα ρολο.. Ισως εκει κρυβεται ολη η αληθεια![]()
![]()
αφού φοράς μπρατσακια σε έχω δειΤι επεσα στο νερο
Και επινιγηκα:S
καθαρίζει και αναπλαθει τα εγκεφαλικά κύτταρα το αδειασμα των χοντραδιων αλλά και με το παίξιμο φιλοσοφιες. Όπως λέγανε και οι αρχαίοι μας πρόγονοι φιλοσόφουμεν μετ ευτέλειας και φιλοκαλουμεν ανευ μαλακιαςΕξεχοντα ρολο.. Ισως εκει κρυβεται ολη η αληθεια![]()
![]()
Αυτα λες και τελικα δενΗ αληθεια κρυβεται στους Sex Pistols μη γαμησω.

Αυτα λες και τελικα δεν![]()
![]()

holidays in the sun καριόλεςΗ αληθεια κρυβεται στους Sex Pistols μη γαμησω.
θα βγει ο Πατρικ ο αστεριας δηλαδή εγώ μαζί με τον μπομπ από το βυθό του μπικίνι να ξεκαυλωσουν από το ψάρεμα τσουχτρας πλάκα πλακαΚαλα, εσυ το νου σου ετσι πως ξαπλωνεις στας παραλιας.![]()
Τες πα..
Να πουμε και κατι που ενδιαφερει αρκετους.
Εχω μειωσει τα ραντεβου σε κανα 2 την ημερα το πολυ, με φθινουσα περαιτερω πορεια. Οπως και την ενασχοληση μου με ταινιες (για διαφορους λογους). Η παρουσια μου ομως και εδω και στα αλλα σοσιαλ θα παραμεινει στα ιδια πλαισια αλλα με ελαφρα διαφορετικη προσεγγιση...
κάνε μας μια ανάλυση αυτής της προσέγγισης να το. Πιάσουμε.Τες πα..
Να πουμε και κατι που ενδιαφερει αρκετους.
Εχω μειωσει τα ραντεβου σε κανα 2 την ημερα το πολυ, με φθινουσα περαιτερω πορεια. Οπως και την ενασχοληση μου με ταινιες (για διαφορους λογους). Η παρουσια μου ομως και εδω και στα αλλα σοσιαλ θα παραμεινει στα ιδια πλαισια αλλα με ελαφρα διαφορετικη προσεγγιση...