barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.445
- Πόντοι
- 5.506
Το βλεμα σου δροσερη σταγονα νερου στα χειλη διψασμενου ταξιδιωτη στην ερημο...
Τι λες ρε μλκ, εγώ θέλω να πιπιλίσω βυζγιά.

Το βλεμα σου δροσερη σταγονα νερου στα χειλη διψασμενου ταξιδιωτη στην ερημο...

εγώ γιατί βλέπω μόνο το ένα... Το άλλο ασφυκτιά θέλει και αυτό οξυγόνοΤι λες ρε μλκ, εγώ θέλω να πιπιλίσω βυζγιά.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στην ζωη παιδι μου δεν μπορεις να εχεις οτι θελεις![]()
![]()
![]()
Το βλεμα σου δροσερη σταγονα νερου στα χειλη διψασμενου ταξιδιωτη στην ερημο... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Οχι...αποχωρωΓαμιέσαι σου είπα σήμερα;![]()
Τεταρτες δεν συνουσιαζεται ,ουτε επιδιδεται σε ακολαστες πραξεις ...Μονο ποιηματα !! Με το εχει πειΓαμιέσαι σου είπα σήμερα;![]()

Τεταρτες δεν συνουσιαζεται ,ουτε επιδιδεται σε ακολαστες πραξεις ...Μονο ποιηματα !! Με το εχει πει
ΑΦΟΥ![]()
Και ασετυλινη θελει , αλλα δεν βρισκω σε οικονομικη συσκευασιαεγώ γιατί βλέπω μόνο το ένα... Το άλλο ασφυκτιά θέλει και αυτό οξυγόνο
Να κατσεις εδω . ... Θα τον κλεισω στο κατωι τον ξεβρακωτοΟχι...αποχωρω
Δεν σας αξιζει το αγλαισμ Ελενα ρεμπεσκεδες

σαβαττο και αποβραδο και ασετυλινη που λένε και τα ημιζ σε παλιό άσμα...Και ασετυλινη θελει , αλλα δεν βρισκω σε οικονομικη συσκευασια![]()
![]()
![]()
Να κατσεις εδω . ... Θα τον κλεισω στο κατωι τον ξεβρακωτο![]()
![]()

Εγώ δε συνουσιάζομαι ΟΛΗ την εβδομάδα.![]()
![]()
![]()
![]()
[size=99pt]ΦΕΥ.[/size]

:smoking: :smoking: :smoking: :smoking: :smoking: :smoking:
Να μην επιβαρυνω αλλο την κατασταση σου 
Επειδη σε βλεπω σε b&w mood παρε αυτο, και καληνυχταΝα μην επιβαρυνω αλλο την κατασταση σου
![]()
Του δωσες δουλειά για το βράδυ... Θα τον ξεπετσιασει τον παργαλατσο του τώρα ο αυνανας...
Αστον μωρε να κυκλοφορησουν τα υγρα ..Του δωσες δουλειά για το βράδυ... Θα τον ξεπετσιασει τον παργαλατσο του τώρα ο αυνανας...