Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλο θα ηταν να μην σχολιαζουμε αναφερομενοι σε αλλα κοριτσια του σαιτ. Καμμια φορα δημιουργουνται παρεξηγησεις απο το μηδεν. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!πες μας τι πήρες εσύ στην αγάπη σου το ζηνακι? Και πως και από εδώ στο φόρουμ των αγαπούληδων της κυρίας. Θα σε μαλώσει η ζηνα κακό παιδι
Μην τον ακους. Θα σε μπλεξει σε ευθυνες και θα σου χαλασει την χαλαρη ενασχοληση σου με το νημα...Θα πάρω και αύξηση; Γιατι αν δεν, καλά είμαι και κελευστής
συγνώμη κυρία ΈλεναΚαλο θα ηταν να μην σχολιαζουμε αναφερομενοι σε αλλα κοριτσια του σαιτ. Καμμια φορα δημιουργουνται παρεξηγησεις απο το μηδεν. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!
ΤηλεφωνικαΕλενα πως μπορουμε να επικοινωνησουμε μαζι σου για συναντηση??
Εκει ψηλα ειναι ακομα..Πείτε μας τι είδατε και πως περάσατε στην Πάτρα με τα ψηλά αλώνια???

:-*συγνώμη κυρία Έλενα
πισινατη και ξαπλωτη τουλάχιστον την βγάλατε μαντάμ από ότι πήρε το μάτι μου και μαυρισατε μπράβο το καροτεν κάνει δουλειά..Εκει ψηλα ειναι ακομα..
Δεν πηγα....![]()
![]()
Αχ ρε ναύαρχε με τις ευαισθησίες σου. Να στείλουμε ένα άγημα στην κυρία να την προσέχεικυρια Ελενα,κρεμουλα βαλατε?Εχουμε μεγαλη ανησυχια,για το δερματακι σας.Επισης χρειαζεται και καπελακι!!!![]()
Πιο καροτεν βρε.. Λαδι φυσικο καρυδας βαζω..πισινατη και ξαπλωτη τουλάχιστον την βγάλατε μαντάμ από ότι πήρε το μάτι μου και μαυρισατε μπράβο το καροτεν κάνει δουλειά..

Μπααα.. Το βαζω μονη μου. Ο μαυρος ειναι σε αδειαΑχ ρε ναύαρχε με τις ευαισθησίες σου. Να στείλουμε ένα άγημα στην κυρία να την προσέχει
Ποίο μαύρος από μένα;Μπααα.. Το βαζω μονη μου. Ο μαυρος ειναι σε αδεια
ε, δεν είναι το ίδιο! Άλλο ένας μαύρος, άλλο ένα άγημα ναύτες. Στη χειρότερη, χορεύουν και ένα συρτάκι για ψυχαγωγικούς σκοπούςΜπααα.. Το βαζω μονη μου. Ο μαυρος ειναι σε αδεια
ξέχασα είσαι των φυσικών προϊόντων. Αυτό όμως δε κράτα επικίνδυνες ηλιακές ακτίνες λογικά. Αλλά θα έχει ωραια καυλιαρικη μυρωδιά. Συγνώμη δε σε έχω αλλειψει να ξέρω ότι δε βάζεις καροτεν. Υποθετικά το είπα καθώς από ότι ξέρω οι περισσότερες αυτό βάζετεΠιο καροτεν βρε.. Λαδι φυσικο καρυδας βαζω..![]()
ε, δεν είναι το ίδιο! Άλλο ένας μαύρος, άλλο ένα άγημα ναύτες. Στη χειρότερη, χορεύουν και ένα συρτάκι για ψυχαγωγικούς σκοπούς
Μαυρίζει ποίο εύκολα με αυτό!!ξέχασα είσαι των φυσικών προϊόντων. Αυτό όμως δε κράτα επικίνδυνες ηλιακές ακτίνες λογικά. Αλλά θα έχει ωραια καυλιαρικη μυρωδιά. Συγνώμη δε σε έχω αλλειψει να ξέρω ότι δε βάζεις καροτεν. Υποθετικά το είπα καθώς από ότι ξέρω οι περισσότερες αυτό βάζετε
τι άγημα να στείλουμε. Τεθωρακισμενα προτιμά η μαντάμ κοινώς μαύρους? Εγώ ήμουν στα βλήματα στο πυροβολικό άσε θα στείλω εγώ μερικά ήμουν και δόκιμος στο στρατόποιος σου ειπε εσενα,οτι δεν το εχω φροντισει?![]()
Δεν χρησιμοποιω αντιηλιακα.. Θελω να γερασω γρηγορα να παρω συνταξη...... να.....ξέχασα είσαι των φυσικών προϊόντων. Αυτό όμως δε κράτα επικίνδυνες ηλιακές ακτίνες λογικά. Αλλά θα έχει ωραια καυλιαρικη μυρωδιά. Συγνώμη δε σε έχω αλλειψει να ξέρω ότι δε βάζεις καροτεν. Υποθετικά το είπα καθώς από ότι ξέρω οι περισσότερες αυτό βάζετε