iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.323
εεεε! Που πας ρε τύπε! Τώρα που μρακλώσαμε; Αν δεν πείς και το άγαλμα, δεν πας πουθενά!
εεεε! Που πας ρε τύπε! Τώρα που μρακλώσαμε; Αν δεν πείς και το άγαλμα, δεν πας πουθενά!
Το ξέρω, πλάκα κάνω... Εξάλλου ο Πουλόπουλος δεν είπε ποτέ τι έκανε το άγαλμα όταν χωρίσανε στο τέλος του τραγουδιού, μπορεί να βρήκε το ταίρι του σε άλλη πλατείαΤ άγαλμα του Πουλόπουλου εννοούσα τύπε... μεράκλωσα, δεν κάβλωσα
πήρες τελικά το βιβλίο του παλαιοκώστα ε. Λογικό αφού είσαι εγκληματικό κοριτσιΤα απομνημονευματα του Παπαδιαμάντη![]()
![]()
Για την πρόταση γάμου που της έκανε όμως δεν έγραψεπαναγο,μεγαλε δασκαλε,εχω διαβασει την κριτικη σου για την Ελενα,και εχασα την μπαλα!![]()
Έχει κουδούνι, χτύπα .προταση της εκανε,και τι καταφερε?Εγω δεν εχω χτυπησει ακομα...![]()
![]()
![]()
εντάξει είχα έναν ποιητικό οίστρο όταν την έγραφα οφείλω να ομολογήσω.παναγο,μεγαλε δασκαλε,εχω διαβασει την κριτικη σου για την Ελενα,και εχασα την μπαλα!![]()
πρόταση θα της κάνω μόνο άμα είμαι αξιος και γίνω παρτενέρ της σε ταινία και αυτό επειδή θα με έχει εκθέσει και θα πρέπει να με αποκαταστησει απλο το θέμα.Για την πρόταση γάμου που της έκανε όμως δεν έγραψε
πάρτην ένα test drive 150 η ώρα για να παίξεις μπαλαπροταση της εκανε,και τι καταφερε?Εγω δεν εχω χτυπησει ακομα...![]()
![]()
![]()
ξέρω κολύμπι από μικρός. Άμα δεν είμαι αξιος θα πάω σπίτι μου να παίξω πλέιστεισον με τα άλλα παιδιαμην πας στα βαθια,θα πνιγεις... :-
Γράφτε τέτοια και θα κάνει μια λίστα ( αποκλειςμού ) του σίντλερ άλλο πράγμα η κυρία.πάρτην ένα test drive 150 η ώρα για να παίξεις μπαλα
Μπά... Η Έλενα, είναι σαν την Ferrari. Δεν μπορούμε να την έχουμε όλοι... αλλά όλοι την θέλουμε, και το δείχνουμε σε κάθε ευκαιρίαΓράφτε τέτοια και θα κάνει μια λίστα ( αποκλειςμού ) του σίντλερ άλλο πράγμα η κυρία.
με κάτι καφέ Χαρτια με κάτι γεφυρουλες την από λαμβάνουμε λίγες ώρες αλλά η άτιμη ειναι για απόλαυση διάρκειας σαν να βλέπεις την αγαπημένη σου ομάδα μόνιμα στο γήπεδο. Άσε μη σκέφτομαι διαφορά και καυλώνω βραδιάτικα δε κάνει λείπει και η γκομενα μου είμαι μοναχουλης..Μπά... Η Έλενα, είναι σαν την Ferrari. Δεν μπορούμε να την έχουμε όλοι... αλλά όλοι την θέλουμε, και το δείχνουμε σε κάθε ευκαιρία
Παπούλη, τα χεις χαμένα μου φαίνεται, άλλο εννοούσαγιατι τοσο δεν παει?
έχει στο. Προφίλ της αναλυτικάγιατι τοσο δεν παει?
τρελαθηκε από έρωτα. Θα συνέλθει όμως. Παπουλη θα κατέβεις και εσύ καστιγκ Σεπτέμβρη σαν εμένα? Θα είναι και η ελεναΠαπούλη, τα χεις χαμένα μου φαίνεται, άλλο εννοούσα
κάνει χιουμορακι. Μας αγαπάει δε μας κάνει λίστα αποκλεισμού εφόσον τηρούμε κάποιους κανόνες. Η κυρία λείπει ίσως αύριο μας πει καλημέραΠαναγο τεκνο μου,πες μου σε παρακαλω τι εννουσε ο kontolagnos,γιατι να μας κανει λιστα αποκλεισμου η Ελενα?
φευγωντας να πάρεις ότι θες πραγματα αναμνήσεις και ενοχές τερζηςΝικήθηκα, δε μπορώ να συνεχίσω έτσι, θα αποχωρήσω.
Φευγωντας θα πάρω μαζί μου τις ωραίες στιγμές του νήματος,