anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.574
- Πόντοι
- 4.636
κανονισε να πεις μαλακια,και τελος το ματι!!!!![]()
κανονισε να πεις μαλακια,και τελος το ματι!!!!![]()
αν ειναι τοσο μεγαλη κατι θα κανουμε ;)Δεν το φοβάμαι το γαμπρό, είναι παλληκάρι. Πάντως, καλού-κακού, και μια μεγάλη κόκα-κόλα μετα τη γίδα... έτσι για παν ενδεχόμενο

Αυτά είναι! Μπερκέτια πράματα!αν ειναι τοσο μεγαλη κατι θα κανουμε ;)![]()
![]()
Αυτό το νήμα φίλε δεν κοιμάται ποτέ...εγω φταιω που προσπαθω να δωσω ζωντανια,να μην μας λενε κοιμισμενους!Παω ναπιω κρασι στην υγεια σας.
ρε αθεόφοβε το χαμομήλι το βάφτισες κρασί...?εγω φταιω που προσπαθω να δωσω ζωντανια,να μην μας λενε κοιμισμενους!Παω ναπιω κρασι στην υγεια σας.

και συμπληρώνωΑυτό το νήμα φίλε δεν κοιμάται ποτέ...

Πρόσεχε γιατί ματιάζομαι εύκολακανονισε να πεις μαλακια,και τελος το ματι!!!!![]()

Ρε σύ, εδώ ο μαραγκός στην Κανά, βάφτισε το νερό κρασί... γιατί δηλαδή να μη βαφτίσουμε ΚΑΙ το χαμομήλι κρασί;ρε αθεόφοβε το χαμομήλι το βάφτισες κρασί...?![]()
![]()
![]()
Φίλε, ο ύπνος είναι ο μεγαλύτερος εραστής. Όλες οι γυναίκες παρακαλούν να τις πάρει και μάλιστα κάθε βράδυκαι συμπληρώνωεν αντιθεσει με την νηματοθετρια
![]()
![]()

Πρόσεχε γιατί ματιάζομαι εύκολα![]()
![]()
![]()
Είσαι φίλος

για τον καψουρογαμπρό μας μιλάμε τώρα ...Ρε σύ, εδώ ο μαραγκός στην Κανά, βάφτισε το νερό κρασί... γιατί δηλαδή να μη βαφτίσουμε ΚΑΙ το χαμομήλι κρασί;
τα φροντιστήρια πιάσανε τόπο...εγω θα επιμενω η νηματοθετρια μας![]()
η προπευδευση μου πρεπει να συνεχιστει,εχω ακομα αδυναμιες!Εισαστε πολυ εμπειροι,διαδικτυακα,και δεν γινεται να σας συναγωνιστω.Ασε που ειμαι μονος και ερμος,χωρις υποστηριξη!Οι κλανιες του μωρου μου,εχουν το χρωμα του παγου,και εσανς πικραμυγδαλο!
Όλα στο κόκκινο φίλε μου...καλησπερα απο ζεστη πως παμε ρε μαγκες;η νηματοθετρια απασχολημενη βλεπω ε
ολα τα μουνακια τα πεταξανε ολα με τη ζεστη και οι καυλες βαρανε υπερωριες φοβαμαι μην εκραγει η πουτσα μου με αυτα που βλεπω...Όλα στο κόκκινο φίλε μου...
Κρύα ντουζ επειγόντως, ποτέ δεν ξέρειςολα τα μουνακια τα πεταξανε ολα με τη ζεστη και οι καυλες βαρανε υπερωριες φοβαμαι μην εκραγει η πουτσα μου με αυτα που βλεπω...