TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.175
- Πόντοι
- 8.646
εσυ μην φας :- εχουμε ζηνακιΜπα η πληροφοριες μου λένε ότι λιάζει την κορμάρα της ,και τραβάει φώτο γυμνόστηθη για το νήμα

εσυ μην φας :- εχουμε ζηνακιΜπα η πληροφοριες μου λένε ότι λιάζει την κορμάρα της ,και τραβάει φώτο γυμνόστηθη για το νήμα

εσυ μην φας :- εχουμε ζηνακι![]()
καμακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ;)
![]()
![]()

ο κυριος χειλακιας ;)

τσου ;) σου ειπα να γινεις αρχοντικος αγαπουληςκαλα δε μου ειπες να αλλαξω?Σκληρος αγαπουλης Α male.
τελικα ποτε ειναι ο γαμος αντε παντρεψου εσυ ;) και θα σου βρω εγω κουμπαρααυτος ο κουμπαρος,ο τσιγγουνης ολο το αναβαλει!
;)

Για κουμπάρα θα πω στην μέλλουσα νύφη μου το Ζηνακι αν θέλει!!Για αυτο εισαι αρχηγος!Εισαι τρισμεγιστος,πελωριος!Να καπαρωσουμε την κουμπαρα,γιατι χαθηκε η νυφη?![]()

εδω εχουμε τρελό σχημαΓια κουμπάρα θα πω στην μέλλουσα νύφη μου το Ζηνακι αν θέλει!!![]()
![]()
να ακονισουμε το πιρούνι μας

Το καλύτερο!! μόνο τα πιρουνιά να ειναι στιβαρά για να μην σπάσουνεδω εχουμε τρελό σχημανα ακονισουμε το πιρούνι μας
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

εμενα ειναι απο τιτανιο ;) δεν σπαει δεν χαλαειΤο καλύτερο!! μόνο τα πιρουνιά να ειναι στιβαρά για να μην σπάσουν![]()

Έγινα και τσιγκούνης τώρα; Κι έλεγα να σας κάνω δώρο ταξίδι στις Μπαχάμεςαυτος ο κουμπαρος,ο τσιγγουνης ολο το αναβαλει!

εσυ στο ειπα σε βλεπω στο τελος με τουτον εδω να πηγαινης τοιχο τοιχοΈγινα και τσιγκούνης τώρα; Κι έλεγα να σας κάνω δώρο ταξίδι στις Μπαχάμες![]()

Γιατί νομίζεις τον στέλνω Μπαχάμες; Να έχω το κεφάλι μου και όχι μόνο ήσυχοεσυ στο ειπα σε βλεπω στο τελος με τουτον εδω να πηγαινης τοιχο τοιχο![]()
![]()

Έχουμε και υποχρεώσεις κύριετοσες ωρες που εσυ μαςηταν καλα?Πως να σε βγαζαμε απο την κρυψωνα σου εε?
![]()

Θα έχει πολλά επεισόδια η σειρά, εγκρίθηκε και δεύτερη σεζόνpapoulis 69
[move][size=40pt]παντρέψου να γαμήσουμε...[/size][/move]

στον γάμο σας θα σας φτιάξω γαμωπίλαφο...γινεσαι πεζος.Μιλαμε για το μωρακι μου νομιζω!Επισης νομιζω,οτι μας εκλασε γαρ!![]()
Τι; Κι άλλο δείπνο;μαλλον στρωνει τραπεζι![]()
![]()
![]()

[/size]ε ναι αφου δεν παντρευεται ο papoulis 69Τι; Κι άλλο δείπνο;![]()
να φαμε κανα κοψιδι τουλαχιστον

κρασί με σούπα δεν πάει μωρέ...θα πιω ενα κρασι στην υγεια σας κυριοι!