Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Παντα ειναι καλά τα σ/κ της κυριας.
Δε χωρεί αμφιβολία περι τούτου
Παντα ειναι καλά τα σ/κ της κυριας.
Δε χωρεί αμφιβολία περι τούτου
μόνο ο άλλος με τη μπετ η εγώ με belaire γαμανε απλό το θέμα. Καλησπέρα Ελενα θέα πιες και κάνα κοκτειλακι πάει με τη παραλιαΆρα , αυτός με την αμστελ ειναι θέμα χρόνου να μείνει χωρίς γκόμενα
Καλησπέρα και καλές βουτιές!!!Μπηκα να πω μια καλησπερα , αν και ξερω ολοι εχετε ξεχυθει στις παραλιες![]()
![]()
![]()
![]()
Οποτε φευγω.....![]()
Μην ανησυχείς φίλε, ο Μπαμπινιώτης δεν είναι μέλος εδώ, νομίζω δηλαδήΌλα ανορθόγραφα τα γράφω ένεκα ζέστης
Σιγα μην της γλύτωσε της ΚυρίαςΜην ανησυχείς φίλε, ο Μπαμπινιώτης δεν είναι μέλος εδώ, νομίζω δηλαδή![]()
Όλα είναι πιθανά, μπορεί να έχει nickname lexiko ή prutanisΣιγα μην της γλύτωσε της Κυρίας

Μην εμπιστευεσαι κανεναν εδω μεσα. Μπορει να ναι κι ο ποδολάγνοςΌλα είναι πιθανά, μπορεί να έχει nickname lexiko ή prutanis![]()
ξεσαλωσαν όλες οι γκόμενές στο ινστα πάντως σήμερα στις παραλίες νιώθω από αυτά που χω δει σαν να χω κουμπώσει Βιάγκρα. Θα φάτε και εσείς πράμα φουλ εΜην ανησυχείς φίλε, ο Μπαμπινιώτης δεν είναι μέλος εδώ, νομίζω δηλαδή![]()
Είναι συνωμοσία, ανεβάζουν τη θερμοκρασία για να πουληθούν περισσότερα κλιματιστικάξεσαλωσαν όλες οι γκόμενές στο ινστα πάντως σήμερα στις παραλίες νιώθω από αυτά που χω δει σαν να χω κουμπώσει Βιάγκρα. Θα φάτε και εσείς πράμα φουλ ε

Μιλάμε για κανονική προσγειάλωση.Μπηκα να πω μια καλησπερα , αν και ξερω ολοι εχετε ξεχυθει στις παραλιες![]()
![]()
![]()
![]()
Οποτε φευγω.....![]()
Μην ανησυχείς φίλε, ο Μπαμπινιώτης δεν είναι μέλος εδώ, νομίζω δηλαδή![]()
πω πω,ρε πουτανακι,με κατακαυλωσες μεσσημεριατικα με αυτο το καυλοβλεμα σου.πολυ καυλιαρικη ποζα,το βλεμα,το υφος,ολα.τωρα,πραγματικα καυλωμενη εισαι εκει περα,η ειναι για τις αναγκες της φωτογραφισης?Καλησπερα κ καλη εβδομαδα σε καθε λογης φιλο, η καρυδι οπως λεει και <<καλειδοσκοπος>>..![]()
![]()
Καλησπέρα μαντάμ Έλενα ,να προσέχεις τα μακροβουτια!!Καλησπερα κ καλη εβδομαδα σε καθε λογης φιλο, η καρυδι οπως λεει και <<καλειδοσκοπος>>..![]()
![]()
Χαιρετώ την ομορφη νηματοθέτρια με το λάγνο βλέμα και.......την καυλιάρικη φατσούλα.......δεν μου λες βρε Ελενάκο πολύ στην θεωρία και φιλοσοφία τον ρίξαμε, κανένα κώλαράκι ή βυζάκι θα πάρουμε μάτι;;;;Καλησπερα κ καλη εβδομαδα σε καθε λογης φιλο, η καρυδι οπως λεει και <<καλειδοσκοπος>>..![]()
![]()