kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 47.111
- Πόντοι
- 6.256
Με παλαια φωτο βρε κυρία?Παντα τετοια. Χαιρομαι που ολα πανε καλα
Καλησπερα σε ολους![]()
![]()
Δηλαδη μας εχεις γραμμενους στις παλαιότερες των φωτογραφιών σου?
Με παλαια φωτο βρε κυρία?Παντα τετοια. Χαιρομαι που ολα πανε καλα
Καλησπερα σε ολους![]()
![]()
Δεν ειχα κατι καλο σημερα . παραπονιαρη.. Φυσουσε ΑΦΟΥ και δεν βγηκα εξω μην με παρει ο αεραςΜε παλαια φωτο βρε κυρία?
Δηλαδη μας εχεις γραμμενους στις παλαιότερες των φωτογραφιών σου?
Ωπα!!! αντε μπράβο να κυλίσει καλά η μέρα μου εδώ στην ξενητιά!!!Παντα τετοια. Χαιρομαι που ολα πανε καλα
Καλησπερα σε ολους![]()
![]()
Αμήν και πότε!!Ουυυ, σιγουρα με αυτην την ευμεταβλητοτητα που τον διακατεχει![]()
Μαλλον πρεπει να του κανω κανα σεμιναριο :rolley

καλησπέρα αυτή η κωλαρά είναι σαν καρδια που λέει και το νέο χιτ που αντικαθιστά το μαμά. Μάλλον την Έλενα είδαν τα παιδιά και το εμπνεύστηκαν...Παντα τετοια. Χαιρομαι που ολα πανε καλα
Καλησπερα σε ολους![]()
![]()
Ο Βλάσσης θα είναιΣτο κρεβατι. Μου τη θέλω λέει γυμνή λέει το τραγούδι Caliente. Ένα βράδυ και θα με ερωτευτη καυλωνει στήνεται σαν πορνη. Ποιος από δω μέσα είναι ρε που γράφει αυτους τους στιχους![]()

Οχι .. ΚαλησπεραΈλενα πηγές μπανακι σήμερα?

καλησπερα σε σας εχει ζεστη εκει η φυσαει αερακι δροσερο και συμμαχος υπερ φουστας... εγω εχω ποιασει γκομενα τον ανεμιστηρα σημεραΟχι .. Καλησπερα![]()
Καποια στιγμη θα περάσει και απ το καρπενήσι, μου το πε με πμελενα καλησπερα παιζει και κανενα νησι το καλοκαιρι η μονο πατρα - θεσσαλονικη ?
Ναι θα παω ραφτινγκΚαποια στιγμη θα περάσει και απ το καρπενήσι, μου το πε με πμ
στον Κρικελοποταμο 
Θα εξαρτηθει απο πολλα που και, αν.. Α ξεχασα τα ΑΦΟΥελενα καλησπερα παιζει και κανενα νησι το καλοκαιρι η μονο πατρα - θεσσαλονικη ?

πλακα πλακα μονο καρπενησι εχει δροσια αυτη την εποχη.και το καλυτερο κοντοσουβλι και σπλιναντερο της ελλαδας.ξεχασα δε τα τρωει αυτα η κυρια παντως χειμωνα που πηγα οντως ανοιξαν τα πνεμονια μου.οι καυλες ολογω οξυγονοποιησης και υψομετρου περασαν σε ενα καλο επιπεδοΚαποια στιγμη θα περάσει και απ το καρπενήσι, μου το πε με πμ
κουφονησια θα παει η κυρια στο κατω μου το πε εμενα στο αυτι κρυφα για να ειναι αυτη η θαλασσα και μερικοι χιπις και χιπιδες παρεα και το βραδυ υπνο με κουρελου στην αμμο και σεντονι την αμμο και θεα τα αστερια και το φεγγαριΘα εξαρτηθει απο πολλα που και, αν.. Α ξεχασα τα ΑΦΟΥ![]()
βρε μηπως παει στον ολυμπο για ορειβασια δε ξερω ας μας πει η ιδιααμα ειναι ετσι μπορει να παει στο ηρακλειο στα ματαλα που εχουν παρτι οι χιπιδες
παντα συνεπεστατη.δινεις αβερτα δουλεια για το σπιτι.για υπουργος εργασιας εισαι στην νεα κυβερνηση.λαμπρα.Παντα τετοια. Χαιρομαι που ολα πανε καλα
Καλησπερα σε ολους![]()
![]()