panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 7.899
- Πόντοι
- 9.036
αυτά μόνο αμερικηΓια ν ζησεις στην Ελλαδα μονο απο καριερα πορνοσταρ ειναι ονειρο απατηλο
αυτά μόνο αμερικηΓια ν ζησεις στην Ελλαδα μονο απο καριερα πορνοσταρ ειναι ονειρο απατηλο
δες πμ
ειναι και μεταλλου? για τους τεχνιτες στα μηχανουργεια@@@πρόλαβα το άνοιξα εγώ χάχα σε βάζουν βαρέα και ανθυγιεινά λογικα
Πρεπει να ηρθε ... Δεν ειχα ταισει το πιτσουνιΜπα! Τίποτα ρε συ!
ειναι και μεταλλου? για τους τεχνιτες στα μηχανουργεια@@@

Δε βάζουν ένσημα λογικό αλλιώς το ίνδαλμα μου ο ρόκο θα χε βγει νωρίς στη σύνταξη και δε θα είχε τυφλωθεί στο μάτι ελαφρως
αν ειχε ενσημα αλλα εκτος ικα.......
Πρεπει να ηρθε ... Δεν ειχα ταισει το πιτσουνι![]()
![]()
Ήρθε! Θαύμα!
Είπες πιτσουνι και διαβασα τσουτσουνι!Αχ τι με καααμνεις...

Πόσο σωστή είσαι σε κάποια πράγματα. Για αυτο, όπως σου έχω ξαναπεί, έχεις τον απολυτο σεβασμό μουΓια να μπεις βαθια στο συστημα της πορνοβιομηχανιας πρεπει να κανεις εκπτωσεις στην υγεια σου . Τις ιδιες σχεδον που κανουν κ οι bodybuilders. Οσοι ξερουν δυο τρια πραγματα σχετικα, πιστευω καταλαβαινουν τι εννοω ...

Μια ημερα θα ηθελα να ανοιξω ενα νημα να μιλησουμε για αυτο <<συννεφακι>> που ολοι (αν οχι ολοι οι περισσοτεροι) νομιζουν οτι ειναι <<ροζουλί και βρεχει λεφτα>> . Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ...Πόσο σωστή είσαι σε κάποια πράγματα. Για αυτο, όπως σου έχω ξαναπεί, έχεις τον απολυτο σεβασμό μου![]()
τώρα σε ποιασαΓια να μπεις βαθια στο συστημα της πορνοβιομηχανιας πρεπει να κανεις εκπτωσεις στην υγεια σου . Τις ιδιες σχεδον που κανουν κ οι bodybuilders. Οσοι ξερουν δυο τρια πραγματα σχετικα, πιστευω καταλαβαινουν τι εννοω ...
Μπέμπα δεν χρειάζονται όλοι φαρμακοδιέγερση για να γίνουν πρωταγωνιστές..Για να μπεις βαθια στο συστημα της πορνοβιομηχανιας πρεπει να κανεις εκπτωσεις στην υγεια σου . Τις ιδιες σχεδον που κανουν κ οι bodybuilders. Οσοι ξερουν δυο τρια πραγματα σχετικα, πιστευω καταλαβαινουν τι εννοω ...

δυστυχώς πουθενά δε βρέχει λεφτά έχεις δίκιο.Μια ημερα θα ηθελα να ανοιξω ενα νημα να μιλησουμε για αυτο <<συννεφακι>> που ολοι (αν οχι ολοι οι περισσοτεροι) νομιζουν οτι ειναι <<ροζουλί και βρεχει λεφτα>> . Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ...
Καλησπερα γιαβρι μου :-* :-*
Μια ημερα θα ηθελα να ανοιξω ενα νημα να μιλησουμε για αυτο <<συννεφακι>> που ολοι (αν οχι ολοι οι περισσοτεροι) νομιζουν οτι ειναι <<ροζουλί και βρεχει λεφτα>> . Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ...
Καλησπερα γιαβρι μου :-* :-*
Ίσως θαπρεπε κάποια μέρα, να έπαιρνες κάποια θέση, ίσως σε κάποιο υπουργείο και να έδινες συμβουλές για την ψυχική υγεια, αυτής της μεγαλης, πλέον, κοινότητας, των εργαζομένων κοριτσιών. Θα προσφέρεις πολλά περισσότερα από τόσους άσχετους καρεκλοκενταυρους, που παριστάνουν τους ειδικούς.