Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Καθε αλλο παρα ραγδαιαι ηταν κοκορικο μου .. Ηρεμα πραγματα πολιτισμενα.......
........ φευ , θά Ίδομεν τας έξελίξεις αι οποίαι άναμένονται ραγδαίαι.![]()
Καλημερουδια

Καθε αλλο παρα ραγδαιαι ηταν κοκορικο μου .. Ηρεμα πραγματα πολιτισμενα.......
........ φευ , θά Ίδομεν τας έξελίξεις αι οποίαι άναμένονται ραγδαίαι.![]()

Καλημέρα Κ.Ελενα πώς περάσατε χθές στο δείπνο , όλα καλά ;η να βάλω της φωνές!!Να ριξουμε κανα πατιρντι να συνελθουμε λιγο![]()
Καλημερα![]()

Ολα καλα γιαβρι μου . Ηρεμα (μην φωναζεις ) , κοιμουνται και τα παιδια μην τα ξυπνησουμεΚαλημέρα Κ.Ελενα πώς περάσατε χθές στο δείπνο , όλα καλά ;η να βάλω της φωνές!!![]()

Θα φώναζα μόνο αν δεν ήταν καλά τα πράγματα ,αφού λες όλα καλά δεν υπάρχει λόγος ;)Ολα καλα γιαβρι μου . Ηρεμα (μην φωναζεις ) , κοιμουνται και τα παιδια μην τα ξυπνησουμε
Καλημερα![]()
:-* :-*Καλημέρα Ελενα, κουκλα!!!!
σωπα αγορι μου εσυ κοιμησουΚαλημέρααααα με ξυπνήστε με τις φωνές σας παιδιά. Φάτε ματιά ψάρια αλλά γλυκό τι. Είχε χθες?![]()

Ειχε , τουλουμπαΚαλημέρααααα με ξυπνήστε με τις φωνές σας παιδιά. Φάτε ματιά ψάρια αλλά γλυκό τι. Είχε χθες?![]()

σωστά ένεκα καταγωγής της κυρίας ή τουλούμπα η ροξ η τρίγωνο Πανοράματος θα είχεΕιχε , τουλουμπα![]()
Παρα πολυ μεγαλη ... Εχω λαβει πανω απο 500 μελια μεχρι τωρα . Και ναι και απο γυναικες αρκεταΈλενα τι γίνεται με το κάστινγκ για πε μας δύο μηνακια μείνανε. Έχει συμμετοχή και από άνδρες και γυναίκες? Η γυναίκες μπα
τυχερος ο συνδαιτημονας που δεν ηρθαν οι αλλοι τελικα!!!Ειχε , τουλουμπα![]()
καλό αυτό που οι γυναίκες δεν έχουν ταμπού. Όσο για τους άνδρες οκ απολύτως φυσιολογικό.Παρα πολυ μεγαλη ... Εχω λαβει πανω απο 500 μελια μεχρι τωρα . Και ναι και απο γυναικες αρκετα
τυχερος ο συνδαιτημονας που δεν ηρθαν οι αλλοι τελικα!!!
μονο φαγητο φανταζομαι ειχε το μενου?
α έγινε ρομαντικό δείπνο για δύο τελικά ε. Μαλιστατυχερος ο συνδαιτημονας που δεν ηρθαν οι αλλοι τελικα!!!
μπα δεν το κοβω...κανενα φιλακι και νανι!!Ε ολο και καμια ποδομαλακια θα του παιξε κατω απο το τραπεζι η κυρια ελενα...
ουτε εξετασεις του ασεπ να ητανε..Παρα πολυ μεγαλη ... Εχω λαβει πανω απο 500 μελια μεχρι τωρα . Και ναι και απο γυναικες αρκετα
Ναι μονοτυχερος ο συνδαιτημονας που δεν ηρθαν οι αλλοι τελικα!!!