panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 7.899
- Πόντοι
- 9.036
δε βαριέσαι χαλαρααααααα!!!!Παναγο με το ουζάκι ρέγουλα ,γιατι από παρτούζα σε βλέπω στα ούζα...
δε βαριέσαι χαλαρααααααα!!!!Παναγο με το ουζάκι ρέγουλα ,γιατι από παρτούζα σε βλέπω στα ούζα...
Πω...πω! Εκανες 20 κλωνους και δεν σε πηρε χαμπαρι κανεις;Oφειλω να ομολογησω οτι μια προσπαθεια απαλλαγης του site απο κλωνους δεν ειναι κακη .. Απλα πιστευω οτι παντα θα υπαρχουν, οχι μονο σ αυτο το site, αλλα και σε αλλα πολυυυυυυ μεγαλυτερα .. Παρε παραδειγμα το fb και το insta . Eκει να δεις τι γινεται !!
Μεχρι τωρα εχω αναφερει τουλαχιστον 20 <<δικα μου (ταχα) προφιλ>> . Κλωνοι δεν ειναι και αυτοι , υπο καποια εννοια ..Τρεχα γυρευε λοιπον . Το ιντερνετ ειναι ο παραδεισος της αναρχιας και πλαστοπροσωπιας.

Το βραδυ που κοιμομουν ως φαινεται . Βρε λες να υπνοβατωΠω...πω! Εκανες 20 κλωνους και δεν σε πηρε χαμπαρι κανεις;

Αντε παλι ... Αυτος ο τοιχος τι εχει τραβηξειΚακούργα Έλενα....![]()
![]()
![]()

Πενομαι :-Κυρία Έλενα να ξέρετε πάντως πως θα ζητήσω ηθική αποζημίωση ,μετά της παλλαπλες φωτογραφίες σας στο νήμα έχω αρχίσει και παραμιλάω στον δρόμο![]()

Αναγκάστηκε να φορέσει κάτι ελαφρύ και σεμνόΑπο την ζεστη ε ?![]()
Και που να πιασουν οι ζεστες
![]()
![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Το βραδυ που κοιμομουν ως φαινεται . Βρε λες να υπνοβατω
Καλησπερα Νικολα![]()
Tο ενα βρηκα.. Το αλλο δεν θυμαμαι που τ αφησα.
Σε φτανει![]()

Πινωντας ούζα κάτω από το λευκό. Πύργο και ψάχνοντας τη παρτουζαόλοι φύγαν τριήμερο εδώ πάνω

καταρχήν θέλουμε αφμ ΑΜΚΑ κλειδάριθμο πιστοποιητικό γνησιότητας προφίλ φωτογραφία ταυτότητας φορολογική δήλωση μερικές κριτικέςκαλησπέρα!είμαι καινούργιος εδώ και ήθελα να μάθω πως μπορώ να επικοινωνήσω με την Έλενα. έψαξα το προφιλ της αλλά δεν μπόρεσα να βρω τρόπο να στείλω κάτι εκεί, εκτός αν δεν σκαμπάζω καθόλου. Ευχαριστώ παίδες

άμα είσαι σκληρός. Καριόλης σαν εμάς τους άλλους δικαιούστε αριθμοκαλησπέρα!είμαι καινούργιος εδώ και ήθελα να μάθω πως μπορώ να επικοινωνήσω με την Έλενα. έψαξα το προφιλ της αλλά δεν μπόρεσα να βρω τρόπο να στείλω κάτι εκεί, εκτός αν δεν σκαμπάζω καθόλου. Ευχαριστώ παίδες
εξαφανίστηκε αρκετός κόσμος από το forum. Ίσως ένεκα τριημέρουΔεν έχει μπει σήμερα ούτε για καλήμερα ,σίγουρα λιάζει την κωλαρά της σε κάποια παράλια...
Δεν έχει μπει σήμερα ούτε για καλήμερα ,σίγουρα λιάζει την κωλαρά της σε κάποια παράλια...