kaleidoscope
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
εδω παντως εχει ψηλεςπου ειμαι ! τι να τις κανετε τις κοντες ?
Ααααα. Ολα και ολα. Αν θα ανατρεξεις στα πρακτικα του θρεντ θα ανακαλυψεις οτι το νημα περνα τετοιες περιοδους συχνης απουσιας μου.. Παντα ομως μια καλημεροκαλησπερα στους φιλους εδω θα την πω. Αλλωστε εχοντας κ μια προσωπικη ζωη και καποιες ασχολιες που κατα καιρους ειναι περισσότερες, δεν μου μενει χρονος να γραφω περισσοτερο εδω. Παρ ολα αυτα οπως ειπα κ πιο πανω γραφω.Και δω τι νομίζεις, τον άλλο μήνα η κυρία θα μας λέει μια καλημέρα κάθε δευτέρα.
Πρέπει να οργανωθούμε.
Ιδρωνουν πανω κατω..εδω παντως εχει ψηλεςπου ειμαι ! τι να τις κανετε τις κοντες ?
Ααααα. Ολα και ολα. Αν θα ανατρεξεις στα πρακτικα του θρεντ θα ανακαλυψεις οτι το νημα περνα τετοιες περιοδους συχνης απουσιας μου.. Παντα ομως μια καλημεροκαλησπερα στους φιλους εδω θα την πω. Αλλωστε εχοντας κ μια προσωπικη ζωη και καποιες ασχολιες που κατα καιρους ειναι περισσότερες, δεν μου μενει χρονος να γραφω περισσοτερο εδω. Παρ ολα αυτα οπως ειπα κ πιο πανω γραφω.
Μακια :-*

Ιδρωνουν πανω κατω..![]()
![]()
σωστά και άλλη φάση η αβυζη άλλο η μπαλκονατη όπως και άλλη φάση η ακωλη άλλο η booty!!!χαχαχα ναι αλλα αλλη φαση η κοντη αλλη η ψιλη και αλλη η κανονικη !
Απο παλια.. Την δεκαετια του 2000 συμμετείχα σε αρκετα θρεντ, ασχετα με το χωρο αυτον εδω..εισαι γνωστη net freak !
σου αρεσει το τσατινγκ![]()
Ε ναι σίγουρα.. Καθε μια εχει τα καλα της.χαχαχα ναι αλλα αλλη φαση η κοντη αλλη η ψιλη και αλλη η κανονικη !
Σε πειράζουμε, όλοι εχουμε τέτοιες φάσεις,Ααααα. Ολα και ολα. Αν θα ανατρεξεις στα πρακτικα του θρεντ θα ανακαλυψεις οτι το νημα περνα τετοιες περιοδους συχνης απουσιας μου.. Παντα ομως μια καλημεροκαλησπερα στους φιλους εδω θα την πω. Αλλωστε εχοντας κ μια προσωπικη ζωη και καποιες ασχολιες που κατα καιρους ειναι περισσότερες, δεν μου μενει χρονος να γραφω περισσοτερο εδω. Παρ ολα αυτα οπως ειπα κ πιο πανω γραφω.
Μακια :-*
Σιγα μην νευριασα.. Απλα ειπα καποιες σκεψεις μου.Νευριασε νομίζω η κυρία.ας της δώσουμε μια αγκαλιά για καληνύχτα σε λίγο σαν καλά αγοράκια
Απο παλια.. Την δεκαετια του 2000 συμμετείχα σε αρκετα θρεντ, ασχετα με το χωρο αυτον εδω..
Το ξερω βρε ..Σε πειράζουμε, όλοι εχουμε τέτοιες φάσεις,
Τι καλό να χει η ψηλή? για αράχνες?Ε ναι σίγουρα.. Καθε μια εχει τα καλα της.
καλά έκανες πρέπει ο νέος λαός να ξέρει. Έλενα γενικά είσαι υπομονετικός σαν άνθρωπος? ΆσχετοΤο ξερω βρε ..Περισσοτερο τα εγραψα αυτα για τους επισκεπτες που δεν εχουν <<ολη την εικονα>>..
Θα μας καληνυχτίσεις? γκρινιάζει η κυρά.Το ξερω βρε ..Περισσοτερο τα εγραψα αυτα για τους επισκεπτες που δεν εχουν <<ολη την εικονα>>..
Αρμοδιοι να απαντησουν ειναι ολοι ανδρες του νηματος.. Σιγουρα οχι εγω...Τι καλό να χει η ψηλή? για αράχνες?
Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω
Και πολυ εκατσα...Θα μας καληνυχτίσεις? γκρινιάζει και η κυρά.

:-* :-*