panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 7.899
- Πόντοι
- 9.036
τακτοποιησες τις εκκρεμότητες? ΧμμμΕιχα να το do πραγματα και θαματα ...![]()
![]()
![]()
![]()
τακτοποιησες τις εκκρεμότητες? ΧμμμΕιχα να το do πραγματα και θαματα ...![]()
![]()
![]()
![]()
Έχει που έχει Ζέστη αφόρητη , είναι και η απουσία σου ελλιπής , είμαστε έτοιμοι για εκγεφαλικα...Ειχα να το do πραγματα και θαματα ...![]()
![]()
![]()
![]()
Άστα φίλε, και μένα όλη μέρα μ έχει να μιλάω με τον πανάγο, θα την κάνω μου φαίνεται, θα πάω στη Ζήνα που είναι και πετίτ. ;)Η κατάσταση έχει ξεφύγει ,αν είναι δυνατόν Κύρια Έλενα όλοι μέρα είσαστε άφαντη!!!
είναι κοντή άραγε?Άστα φίλε, και μένα όλη μέρα μ έχει να μιλάω με τον πανάγο, θα την κάνω μου φαίνεται, θα πάω στη Ζήνα που είναι και πετίτ. ;)
Χαχα.. Δεν τσιμπαωΆστα φίλε, και μένα όλη μέρα μ έχει να μιλάω με τον πανάγο, θα την κάνω μου φαίνεται, θα πάω στη Ζήνα που είναι και πετίτ. ;)

εξωτικες τοποθεσιες (κουφονησια)... 
και εγώ σ αγαπώ. Έλα να βάλεις μια τάξη στις παρτουζες στο κάτω κουφονησι τον άλλο μήνα σαν καθηγήτρια του σεξ και να διδάξεις τη νεολαία.την action camera ιδι την ετοίμασα να έχω να δείξω και κάτι στο κάστινγκ το Σεπτέμβριο σαν προϋπηρεσία...Χαχα.. Δεν τσιμπαω![]()
Γιατι μια χαρα ειναι κ ο Παναγος μας.. Μαθαινεις κ τοσα χρήσιμα πραγματα γιαεξωτικες τοποθεσιες (κουφονησια)...
![]()
Μπααα, 1,60είναι κοντή άραγε?
Ειναι καλα εκει ... Εχει κοντες ?Εγώ, Αθηναική Ριβιέρα.
Δεν λεω . Θα ειναι μυστικοΠλάκα πλάκα διακοπές που θα πάτεεγώ ανακοινωσα
Έχει ιμιτασιόν κοντές, όχι γνήσιεςΕιναι καλα εκει ... Εχει κοντες ?
Γνησιες που εχει ? Το χεις ψαξει ?Έχει ιμιτασιόν κοντές, όχι γνήσιες
Άστα μεγάλε η μικρή Ζήνα με έχει εκγαταλειψη ,μου έταζε αγάπες και λουλούδια και έχει να εμφανιστεί 5 μέρα σήμερα ,εδωσα σήμα στο Silver Alert και περιμένω!!Άστα φίλε, και μένα όλη μέρα μ έχει να μιλάω με τον πανάγο, θα την κάνω μου φαίνεται, θα πάω στη Ζήνα που είναι και πετίτ. ;)
πριτς. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ηλιοΔεν λεω . Θα ειναι μυστικο![]()
κάνει ναζακια και αυτή στο διψασμένο λαό της περιμένοντας μια εξαγγελια της τι να πεις... Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος Πότε κόλαση και πότε ο παράδεισος. Αυτό ακούω τώρα για αυτό το λεωΆστα μεγάλε η μικρή Ζήνα με έχει εκγαταλειψη ,μου έταζε αγάπες και λουλούδια και έχει να εμφανιστεί 5 μέρα σήμερα ,εδωσα σήμα στο Silver Alert και περιμένω!!
Και δω τι νομίζεις, τον άλλο μήνα η κυρία θα μας λέει μια καλημέρα κάθε δευτέρα.Άστα μεγάλε η μικρή Ζήνα με έχει εκγαταλειψη ,μου έταζε αγάπες και λουλούδια και έχει να εμφανιστεί 5 μέρα σήμερα ,εδωσα σήμα στο Silver Alert και περιμένω!!
λες να μας αφήσει με το πληκτρολόγιο στο χέρι και με το πουλί στο άλλο χέρι :o τι προτείνεις?Και δω τι νομίζεις, τον άλλο μήνα η κυρία θα μας λέει μια καλημέρα κάθε δευτέρα.
Πρέπει να οργανωθούμε.
Μη με πειράζεις καλέ κυρίαΓνησιες που εχει ? Το χεις ψαξει ?