tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.050
- Πόντοι
- 1.406
τι, δε θα παμε κουφονησι?α καλα...
τι, δε θα παμε κουφονησι?α καλα...
Ειχαμε κατι φωτογραφιουλες επιμορφωτικες..πω πω,τι μου θυμησες ρε μουναρε.λευκαδα και παραπανω παργα,πριν μερικα χρονια ,πηδαγα δυο μιλφαρες,οπως το κριαρι τις προβατες,χαμω στην παραλια και γιναμε σουσουρο στον κοσμο.καλα εκεινα τα χρονια.αλλα αμα λαχει το επαναλαμβανω.Υ.Γ.φωτογραφια ειχαμε τουτες τις ημερες,για να μην γυριζω πισω σελιδες,η τιποτα?
εχετε πιασει πολυ φιλοσοφικη κουβενταΕιναι θεμα χαρακτηρα του καθενος αν θα πηδαει απο το ενα στο αλλο, με ονειρο την πραγματοποιηση του στοχου του σε καποιο απο τα πεδια, που θα διαλεξει.. Προσωπικα δεν με εκφραζει.
Και ποιος μου εξασφαλιζει οτι το αλλο ειναι <<καλυτερο>> ?... Καποιος υποκειμενικος παρατηρητης που θα το εχει ορισει καλυτερο, με τα δικα του ματια?
και δεν ειναι εδω και ο διανοούμενος του φορουμ :-

Διακοποκουβέντα ήταν,εχετε πιασει πολυ φιλοσοφικη κουβεντακαι δεν ειναι εδω και ο διανοούμενος του φορουμ :-
![]()
![]()
πολυ ανυπομονος εισαι :- σε λιγο θα μπει να μας ενημερωση :thubsdown:Διακοποκουβέντα ήταν,
Βέβαια πιο ευκολο ειναι να πας ταιλάνδη παρα κουφονήσι, τεσπα,
Ο διανοούμενος ποιός είναι?

Ναι αλλά,.. Δε μπορώ να διαβάζω για ερημονήσια σκηνές ερημικές παραλίες και τουρίστριες με φιλαδέλφια στο μουνί τους ,πολυ ανυπομονος εισαι :- σε λιγο θα μπει να μας ενημερωση :thubsdown:![]()
και μετα παλι στο καβουκι του
![]()
![]()
![]()
...........Ναι αλλά,.. Δε μπορώ να διαβάζω για ερημονήσια σκηνές ερημικές παραλίες και τουρίστριες με φιλαδέλφια στο μουνί τους ,
Πέφτω ψυχολογικά και δεν είναι τίμιο να μου το κάνετε αυτό,

...........
........ Νά φάτε Κολοκάσι άγαπητέ..... & ώς διά μαγείας όλα θά λυθούν![]()
Έχω φακές απο χθες, σήμερα έβαλα μπουγάδα...........
........ Νά φάτε Κολοκάσι άγαπητέ..... & ώς διά μαγείας όλα θά λυθούν![]()
Μετά το πήδημα εγω κοιμάμαι, το πουλί μου καπνίζειΚαλημέρα κοντολαγνο καπνίζεις στριφτο μετά το γαμησι όπως εγώ τρώω μπάρα και βάζεις φίλτρα Swan για αυτό ο κύκνος?ξαναγύρνα στις μπύρες αν είναι φίλτατε
![]()
θα είναι μπαρουτοκαπνιζμενο πουλί έτσι εξηγείται.Μετά το πήδημα εγω κοιμάμαι, το πουλί μου καπνίζει
ρε εσεις σαν δίδυμα ειστε τελικάΚαλημέρα κοντολαγνο καπνίζεις στριφτο μετά το γαμησι όπως εγώ τρώω μπάρα και βάζεις φίλτρα Swan για αυτό ο κύκνος?ξαναγύρνα στις μπύρες αν είναι φίλτατε
![]()
κανονιστε να σας βγαλω μια φωτογραφια αναμνηστική ;)

Μετά το πήδημα εγω κοιμάμαι, το πουλί μου καπνίζει
ντρέπομαι τη κυρία εγώ... προσωπικά μετά την επιτυχία που θα έχω στο κάστινγκ το Σεπτέμβριο θα ανοίξω το δικό μου forum
εδώ μέσα σαν πορνοσταρ αν δε τα καταφέρω θα συνεχίσω να είμαι το ταπεινό αγοράκιρε εσεις σαν δίδυμα ειστε τελικά![]()
κανονιστε να σας βγαλω μια φωτογραφια αναμνηστική ;)
![]()
για το αρχειο του φορουμ
![]()
![]()

Για Ηλιοθεραπεία θα έχει πάει,να απλώσει την κορμάρα της σε καμία ξαπλώστρα και με κάνα φρέντο στο χέρι!!η κυρια που χαθηκε;παλι θα γυρναει κανα κινουμενο σχεδιο...![]()
καλο αυτο γιατι εχει να ανεβασει φωτο απο τοτε που εκατσε καπου που βρηκε προχειρα...α ανεβασε και μια με ενα φουστανι λουλουδατο αλλα δε διεκρινα το απαιτουμενο βαθος σε αυτη τη φωτο...Για Ηλιοθεραπεία θα έχει πάει,να απλώσει την κορμάρα της σε καμία ξαπλώστρα και με κάνα φρέντο στο χέρι!!