Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Παντα κανεις υπεροχες μουσικες επιλογες.Η Ελληνικη μυθολογια ειναι οτι πιο φανταστικο υπαρχει...τα μαρβελ στουντιος πριν 2500 χρονια....
αλλα και ωραιο τραγουδακι ε?

Παντα κανεις υπεροχες μουσικες επιλογες.Η Ελληνικη μυθολογια ειναι οτι πιο φανταστικο υπαρχει...τα μαρβελ στουντιος πριν 2500 χρονια....

γραφεις κ εδω μωρη σουπια?Η Ελληνικη μυθολογια ειναι οτι πιο φανταστικο υπαρχει...τα μαρβελ στουντιος πριν 2500 χρονια....

θενκ γιουΠαντα κανεις υπεροχες μουσικες επιλογες.![]()

Οτι μπορουμε το μοιραζομαστε.. Καλο κανει!Νομίζω ότι το θρεντ σας μανταμ πέρνα σε επίπεδο τσαμπιονς λιγκ από γιουροπα λιγκμορφωνομαστε ποικιλο τρόπος εμείς τα αγοράκια
ειμαι αεκτζης με φιλοπαναθηναικα αισθηματα.....γραφεις κ εδω μωρη σουπια?![]()
Απο παλια.. Το γλυκουλι μου το σκουληκάκιγραφεις κ εδω μωρη σουπια?![]()
Μετα το κατω κουφονήσι θα έρθει σε μενα στο Κολοκοτρωνίτσι.

εκει μενεις?
Απο παλια.. Το γλυκουλι μου το σκουληκάκι
Εχουμε μια ιδιαιτερη σχεση (διαδικτυακη παντα για να μην παρεξηγηθω).
να τον παρουν στο τραπεζι να αδειαζει τα τασακια..Εχει να γαμησει 14 μηνες...να σε πληρωσω, να του κατσεις του φουκαρα? :S
μωρη λουμπινα κρατα τα λεφτα και ασε με αγαμητο...θα βρω την ακρηΕχει να γαμησει 14 μηνες...να σε πληρωσω, να του κατσεις του φουκαρα? :S
μπορω επισης και να...να τον παρουν στο τραπεζι να αδειαζει τα τασακια..
μωρη λουμπινα κρατα τα λεφτα και ασε με αγαμητο...θα βρω την ακρη
μαλακια εγραψες τωρα να ξερεις
Θα του δωσει με ειπε ο θειος του..Εχει να γαμησει 14 μηνες...να σε πληρωσω, να του κατσεις του φουκαρα? :S

αχαρηστο γαιδουρι :SΕγω φταιω που θελω να σε παω να γαμησεις... :S
δεν γαμαω εγω ρε...απο ψωλες εδω μεσα αλλο τιποτα...βοηθεια σαςΕγω φταιω που θελω να σε παω να γαμησεις... :S
όσοι θέλουν να μοιραστούμε μουνακια και νεανικά γκομενακια στο κάτω κουφονησι σε ένα μοναδικό παρτουζομερος σας κάνω ανοιχτή πρόσκληση. Καφάσι με μπύρες και ούζο βαρβαγιαννη βάζω εγώ προφυλακτικά πάρτε εσείς... Α και καμιά σκηνή η κυρία Έλενα τη κόβω να πηγαίνει στο κοντολαγνο στο κολωκοτρονιτσηΟτι μπορουμε το μοιραζομαστε.. Καλο κανει!
πω πω,τι μου θυμησες ρε μουναρε.λευκαδα και παραπανω παργα,πριν μερικα χρονια ,πηδαγα δυο μιλφαρες,οπως το κριαρι τις προβατες,χαμω στην παραλια και γιναμε σουσουρο στον κοσμο.καλα εκεινα τα χρονια.αλλα αμα λαχει το επαναλαμβανω.Υ.Γ.φωτογραφια ειχαμε τουτες τις ημερες,για να μην γυριζω πισω σελιδες,η τιποτα?Πες τα Χρυσοστομε . Εγω στηριζω αμφιλοχιαΕιναι διπλα και η Λευκαδα
![]()