Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Οχι ... Αλλα αν με κυνηγαγετι σε κυνηγαει και εσενα η ΜΟΣΑΝΤ![]()
![]()
![]()
Οχι ... Αλλα αν με κυνηγαγετι σε κυνηγαει και εσενα η ΜΟΣΑΝΤ![]()
![]()
![]()
ξερεις εχω παραγγείλει 2 στολες ;) η μια κατοχυρώθηκε απο τον παναγοΟχι ... Αλλα αν με κυνηγαγε![]()
![]()
![]()

Υπάρχει λόγος καλέ κυρία, δε θα ναι για πολύ.Με εκεινη την Αμστελ ομως κανε κατι :S :S
Σε μωβακι την θελωξερεις εχω παραγγείλει 2 στολες ;) η μια κατοχυρώθηκε απο τον παναγο![]()
η αλλη ειναι κενη ακομη
![]()
![]()

Καλα , αμα εκφραζει τα συναισθηματα που σε διακατεχουν (καλα δεν το παΥπάρχει λόγος καλέ κυρία, δε θα ναι για πολύ.

Μη την ξεσηκώνεις πάλι και κάτσει όπου βρεί.Οι φίλοι μου ζητάνε φώτο της κυρίας ελενας από παραλία.
Πατε να κολυμπησετε βρε και αφηστε τα πορνα.. >Καλησπέρα καλό σκ. Πολλυ ζέστη!!! Οι φίλοι μου ζητάνε φώτο της κυρίας ελενας από παραλία. Είναι ιδιαίτερα οφθαλμολαγνοι τα άτιμα. Πρέπει να τα μαντρωσω σε κάνα στριποθεατρο μπας και ηρεμησουν![]()
Ναι, καλά, κι εσύ γιατί δε βάζεις φώτο απ το λύκειο?Πατε να κολυμπησετε βρε και αφηστε τα πορνα.. >
άμα παίξω σε τσόντα που είναι το όνειρο μου θα ανεβάσω φίλτατε. (ωραίο να εχεις όνειρα) αλλιώς θα ανεβάσω καμία από όταν ήμουν βρέφος να τρώω φρούτοκρεμα να μαζέψω κάνα λαικ!!!Ναι, καλά, κι εσύ γιατί δε βάζεις φώτο απ το λύκειο?
Ζητούνται άτομα άνω των 22 ετών, ανεξαρτήτως προσόντων, για συμμετοχή σε ταινίες ενηλίκων για το ***** tv
Παρακαλώ όσοι ενδιαφέρονται να στείλουν:
1.Το όνομά τους
2.Ενα βιογραφικό που να αναγράφει, λίγα λόγια για τον εαυτό τους και τι ρόλος πιστεύουν ότι τους εκφράζει καλύτερα
Στο email castingsugarbabes@gmail.com
Υπεύθυνη διοργάνωσης : Έλενα Χατζή
10.000€ την ώρα...Και αν κάτσεις και σε γαμήσουν σου δίνουν και μπόνους.τι αμοιβες παιζουν ?
ε ρε τι εχει να γινει...Ζητούνται άτομα άνω των 22 ετών, ανεξαρτήτως προσόντων, για συμμετοχή σε ταινίες ενηλίκων για το ***** tv
Παρακαλώ όσοι ενδιαφέρονται να στείλουν:
1.Το όνομά τους
2.Ενα βιογραφικό που να αναγράφει, λίγα λόγια για τον εαυτό τους και τι ρόλος πιστεύουν ότι τους εκφράζει καλύτερα
Στο email castingsugarbabes@gmail.com
Υπεύθυνη διοργάνωσης : Έλενα Χατζή
Στην εποχή του ιντερνετ μάλλον θα ξέρουν ότι δεν είναι τόσο απλά τα πράματα,ε ρε τι εχει να γινει...
σαν τον σειρηνακη που ελεγε οτι ανοιξαν τις δηλωσεις συμμετοχης και πηγε ο καθε πικραμενος για να γαμησει τσαμπα...
και μολις κανανε δοκιμαστικο με φωτα, καμερες, μικροφωνα και λοιπα, οι 99 στους 100 πηραν το πουλακι τους επ ωμου και εκλαιγαν σε μια γωνια γιατι δε σηκωνοταν ουτε με γερανο
10.000€ την ώρα...Και αν κάτσεις και σε γαμήσουν σου δίνουν και μπόνους.