panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 7.899
- Πόντοι
- 9.036
άξιος!!!Όλα καλά. Αποστολή εξετελέσθη

άξιος!!!Όλα καλά. Αποστολή εξετελέσθη

Εβαλα και γω ενα καφεδάκιπρεπει να πηγαινει η φιφα και το στραπον συνεφο..
![]()
![]()
![]()

ακρα σιωπη..Εβαλα και γω ενα καφεδάκι![]()

να ξηγηθεις κονιακακι να σε πιάσει η λικερακι βυσσινοΕβαλα και γω ενα καφεδάκι![]()
Ανεκδοτάκι?για να κανονισουμε μια ημερομηνια, που θα βολευει κ τους 4..
Ελα βρε πειραχτηρι. Λογικο δεν ειναι? Οι ανθρωποι εχουν κ δουλειες..Ανεκδοτάκι?
λογικο δεν ειναι?..ακρα σιωπη..![]()
εδώ είμαι. Άλλο ανέκδοτο αύριο αν θέτε. Έχω να σας αποκάλυψε κάτι αλλά ντρέπομαι λίγο... Να το. Πω... Θέτε???Ελα βρε πειραχτηρι. Λογικο δεν ειναι? Οι ανθρωποι εχουν κ δουλειες..
Η περιμένεις κι αλλο ανεκδοτο απο πανάγο![]()
5 ευρώ το ανέκδοτο δε θα γελάτε τσάμπα κυριεΑνεκδοτάκι?
Να τις παρατήσουν, εμένα αν με καλούσε σε δείπνο η Άσα Ακίρα θα παρατούσα τα πάντα.Ελα βρε πειραχτηρι. Λογικο δεν ειναι? Οι ανθρωποι εχουν κ δουλειες..
Βαλε και μια φωτο ντε , να καταλαβει ο κοσμος οπτικα , περι ποιας ομιλεις...Να τις παρατήσουν, εμένα αν με καλούσε σε δείπνο η Άσα Ακίρα θα παρατούσα τα πάντα.
το ενα ματι κοιταει το τυρι και το αλλο τα μακαρονια..Βαλε και μια φωτο ντε , να καταλαβει ο κοσμος οπτικα , περι ποιας ομιλεις...![]()
το ενα ματι κοιταει το τυρι και το αλλο τα μακαρονια..
Γουστα γιαβρι μου .. Γουστατο ενα ματι κοιταει το τυρι και το αλλο τα μακαρονια..

τι σε κυνηγαει και εσενα η ΜΟΣΑΝΤΚαι ενα τραγουδακι για τους εχθρους μου .... Τα καλυτερα σας διαλεγω βρε ατιμα

Να σέβεσαιτο ενα ματι κοιταει το τυρι και το αλλο τα μακαρονια..
Και μένα πάντα με κάβλωναν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που μπορεί να είχε μια γυναίκα, δε με πείραζαν τα σπυράκια στο πρόσωπο, αν κούτσαινε αν είχε στραβή μύτη αν ήταν κνίτισα κλπ.εμενα με καβλωνει πολυ τ αλληθωρο...![]()
Σ αγαπαμε ΑΦΟΥΝα σέβεσαιΚαι μένα πάντα με κάβλωναν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που μπορεί να είχε μια γυναίκα, δε με πείραζαν τα σπυράκια στο πρόσωπο, αν κούτσαινε αν είχε στραβή μύτη αν ήταν κνίτισα κλπ.
Αρκεί να μου κανε το κλικ,
Το τέλειο δεν το πολυήθελα, μ άρεσε το ξεχωριστό,
Μη διαβάσω μαλακίες ε?
.... Και σεβομεθα τις προτιμησεις σου :-*