Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
EΣΥ αγορι μου εχεις βαλει πλωρη για σινουρι![]()
στο ειπα σε περιμενουν εχουν κανει και καινουργια στολη με τρια δεσιματα να μην του φυγεις
![]()
![]()
EΣΥ αγορι μου εχεις βαλει πλωρη για σινουρι![]()
στο ειπα σε περιμενουν εχουν κανει και καινουργια στολη με τρια δεσιματα να μην του φυγεις
![]()
![]()
https://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/r/2012/06/gay_dance.gif[/img[/URL]]
[/quote]
[MEDIA=youtube]i96bmJvXrQo[/MEDIA] :gay:
Αχ αυτά τα μάτια και αυτό το βλέμμα, αχ και βαχΑμα σε δω απο κοντα θα σε αποδειξω τι εστι βερυκοκο εσενα.. Και ειναι κ της εποχης
Καλημερα προστυγχε :-* :-*
Αχ αυτά τα μάτια και αυτό το βλέμμα, αχ και βαχ
:-*Μια καλή κουβέντα αποζητούσα,Οχι γλυκε μου.
καλα και εγω αμα σε μπανισω καπου θα κανω κινηση για να σε σπρωξω...ουτε φραγκα θα μου ζητήσεις...και θα παρω και κωλο...![]()
Πιο επιστημονικη και εμπεριστατωμενη απαντηση δεν μπορουσε να δωθει, στο προστυχο αλλα και συμπαθες αγορι τον παοπαο..κ. συνάδελφε,
μπορείτε να πείτε το παρακάτω 3 φορές χωρίς να μπερδευτείτε;
Ο τζίτζιρας ο μίτζιρας ο τζιτζιμιτζιχότζιρας, ανέβηκε στη τζιτζιριά στη μιτζιριά στη τζιτζιμιτζιχοτζιριά, να κόψει τζίτζιρα μίτζιρα τζιτζιμιτζιχότζιρα.

Και το ριξες στις αμστελες παλιΜια καλή κουβέντα αποζητούσα,
Τον τελευταίο καιρό με έχεις παραμελήσει
νομιζω ειμαστε στον ιδιο βαθμο ευαισθησιας το τελευταιο διαστημα με καποιες εκλαμψεις καριολοποιησης....Μια καλή κουβέντα αποζητούσα,
Τον τελευταίο καιρό με έχεις παραμελήσει
καλα και εγω αμα σε μπανισω καπου θα κανω κινηση για να σε σπρωξω...ουτε φραγκα θα μου ζητήσεις...και θα παρω και κωλο...![]()
Απαντησε ο blizardeye επιστημονικα επι του θεματος, πιο πανωτι τσαμπα θα το κανεις ?

Μου αρέσει και το μίνιΚαι το ριξες στις αμστελες παλι![]()
![]()
βαρβαγιαννη μονο!!!!Μου αρέσει και το μίνι
αφου εχω κοψει τις πουτανες...μονο στα μπαρακια φλερταρω πλεον...![]()
τι εγινε με την μπαροβια?μιλα ελευθερα δεν ακουει ο Μπλιζ
ειπα ότι εχω γκομινα και πιτσες μπλε...εξοχως δυσκολο να δουμε τρυπα και ναχαμεναλεγαμε δηλαδης :-
αφου δεν θα μου κατσει 1000%, τι να βγουμε...να μας δει και κανα ματι, να βαλω φουρνελο στο σπιτικο μου... :S
νταξει τοξερα ότι εκανα μαλακια που της ειπα για το γκομενετο μου αλλα δεν ηταν τσουλακι να μου κατσει με την μια η παλιοπουτανα.... από την άλλη είμαι και μπεσαλής και δεν θα μπορουσα να το παω πολύ παιζοντας το ελευθερος και ωραιος...
υ.γ.: "εισαι λαθος απο την αρχη,σαν γκομενα κανεις,εχω σχεση χωριζουμε,δεν τα παμε καλα και κλαψομουνιαση,επεσες στα ματια της αμεσως,πες θελω να βγουμε τελος." : σαυτο εχεις αδικο...ριχνει σε μεγαλο βαθμο τις αντιστασεις της κάθε τυχουσας ψωλαρπαχτρας και αυξανει τις πιθανότητες να φας τσιτσι...απλα στην συγκεκριμενη περιπτωση η μπαροβια κοστολογεί την τρυπα της πολύ ακριβα και δεν καταδεχεται να μας κατσει ανευ πολλων πολλων...λες και ειπαμε να την δειρουμε, να την γαμησουμε ειπαμε...![]()

ωσαν λαγνος κοντων υπαρξεων(εγω ειμαι ψηληΜου αρέσει και το μίνι
) θα λεγα οτι δενει... εδώ σαλιαρίζεις πάλι βρωμόγερε !??
ΘΑ ΚΑΤΑΔΟΣΩ! >![]()