panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 7.899
- Πόντοι
- 9.036
ονειρο θερινης νυχτος ειναι αυτο!!!Φαντάσου να τις πάρεις παρτουζα,τι έχει να γίνει!!!
ονειρο θερινης νυχτος ειναι αυτο!!!Φαντάσου να τις πάρεις παρτουζα,τι έχει να γίνει!!!
Ινα Ελενα![]()
Ινα Ελενα![]()
το άκουσε και χθες χάχα. Εγώ ειμαι Toyota έχω αξιοπιστία αλλά όχι ομορφιά πχ σαν την alfa romeoΑκούς έλενα? η Ίνα φερράρι και σύ πόρσε,
Εγώ έχω χιουντάι
Εκει γυρω.. Ποτιζε τα λουλουδιαο τεο που ηταν την ωρα της φασηης ?

Σιγα μην σας εγκαταλειψω.. Απλα περναω κ γω τις <<φασεις μου>> οπως ολοι, ολουθε..Σας το χα πει, σιγά σιγά μας εγκαταλείπει.![]()

Είσαι ερωτευμένη?Απλα περναω κ γω τις <<φασεις μου>> οπως ολοι, ολουθε..
Το laδa ειναι πιο αξιοπιστο..το άκουσε και χθες χάχα. Εγώ ειμαι Toyota έχω αξιοπιστία αλλά όχι ομορφιά πχ σαν την alfa romeo

Έλενα, σύνελθε, σε είπαν πόρσε.ΥΓ: Εκθεση αυτοκινητων το καναμε εδω μεσα..![]()
Δεν τα διαχειριζομαι. Βαριεμαι..Είσαι ερωτευμένη?
Πως διαχειρίζεσαι τα αισθηματικά σου σ αυτό το δύσκολο και απαιτητικό χώρο?
Τα εχω αφησει χυμα στο κυμα, οσα πανε κ οσα ερθουν, κουνιουνται οι βαρκες στο γυαλο και αλλα τετχοια, για να σε βαλω στο κλιμα.. 
Αγαπαω γερμανικα τουτουΈλενα, σύνελθε, σε είπαν πόρσε.
με καμπυλες.. 
Αμα σε δω απο κοντα θα σε αποδειξω τι εστι βερυκοκο εσενα.. Και ειναι κ της εποχης
Καλημερα προστυγχε :-* :-*

Το χαμε καταλάβει οτι είσαι ερωτευμένη, δεν ήταν ανάγκη να μας το πεις.Δεν τα διαχειριζομαι. Βαριεμαι..Τα εχω αφησει χυμα στο κυμα, οσα πανε κ οσα ερθουν, κουνιουνται οι βαρκες στο γυαλο και αλλα τετχοια, για να σε βαλω στο κλιμα.. :